3 idei pentru a avea angajați mai fericiți

Nu toate afacerile mici își permit să-și răsfețe angajații cu vacanțe, săli de gimnastică sau spații de relaxare, însă există și câteva beneficii pe care le pot oferi, cu un buget mai restrâns, care vor face angajații mai fericiți și mai productivi. adidas 2017 pas cher

  1. Un foarte mare stres pentru angajați este legat de mâncare: aceștia trebuie să se gândească din timp ce vor mânca pe parcursul unei zile, foarte mulți bani se duc în comenzi. În plus, de cele mai multe ori aceasta este nesănătoasă, de tip fast-food (pizza, burgeri, sandwichuri), cauzând în timp probleme de sănătate.

Dacă nu există buget suficient pentru a le oferi mai multe feluri de mâncare, poți lua în considerare câteva variante alternative: fructe, snacks sau un mini bufet de salate, cu produse locale și sănătoase, de la producători locali. nike chaussures Pe lângă asta, pune-le mereu la dispoziție cafea de calitate. Joey Bosa Ohio State Jerseys În acest scop, le poți cumpăra un espressor de la Philips, de exemplu – cele automate de la Saeco sunt de foarte bună calitate, cum ar fi Saeco Intelia Evo, care are și sistem de spumare a laptelui. fjällräven kånken Laptop 15

  1. În strictă legătură cu punctul de deasupra: mișcarea fizică. nike air max 1 femme Nu toată lumea are la dispoziție în clădirea de birouri un spațiu pentru sală de gimnastică sau piscină, însă poți oferi angajaților abonamente la săli de fitness cu multiple locații, de exemplu. new balance 1400 invincible Îi poți încuraja să vină cu bicicleta la muncă, printr-un spațiu special amenajat și păzit dedicat bicicletelor. Fjallraven Kanken Classic De asemenea, există nenumărate competiții sportive tip maraton sau triatlon, unde pot profita de ofertele speciale pentru echipele de angajați.
  1. Un program flexibil de muncă. Angajații sunt sub presiune să lucreze cât mai mult, însă va ajuta mai mult să măsurați eficiența muncii, în loc de timpul pe care-l petrec stând la birou. Nike Air Max 2016 Heren Zwart Toate studiile arată că, pe măsură ce cresc orele de muncă, scade și calitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *