9.000 de copaci plantați de voluntarii Romtelecom și COSMOTE România

Plantare COSMOTE 1Protejarea mediului înconjurător este foarte importantă pentru o dezvoltare globală sustenabilă și pentru o mai bună calitate a vieții.

În acest an, Romtelecom și COSMOTE România continuă să încurajeze implicarea angajaților și a clienților în programe de mediu dedicate, precum Adoptă un copac!, de la Dolce Sport, canalul de sport al Romtelecom, respectiv I Love Recycling și Adoptă o Pădure, dezvoltate de COSMOTE România. Astfel, un număr total de 9.000 de copaci au fost plantați anul acesta în timpul acțiunilor organizate de Romtelecom și COSMOTE împreună cu Asociațiile ViitorPlus, respectiv MaiMultVerde.

„Natura este o resursă importantă pentru o societate sustenabilă și, prin acțiunile noastre de plantare, contribuim activ la întreţinerea unui mediu mai verde. Anul acesta, cu ajutorul clienților și al angajaților noștri, am reușit încă o dată să plantăm un număr mare de puieți, de care vom avea grijă până la maturitate”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare România.

În noiembrie 2013, 130 de angajați Romtelecom și voluntari ai Asociației ViitorPlus au plantat un număr de 2.000 de copaci lângă Alexandria, Teleorman, în cadrul programului Adoptă un copac!, dezvoltat de Asociația ViitorPlus și susținut de Dolce Sport, canalul de sport al Romtelecom.

În iunie 2013, Dolce Sport și Asociația ViitorPlus au lansat invitația de a alerga în cadrul celei de-a cincea ediții a Crosului Pădurii – Dolce Sport în parcul Tineretului, București și de a susține creșterea suprafețelor împădurite din sudul țării. Fondurile strânse sunt dedicate obiectivului de a planta câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România, în cadrul campaniei Pădurea Copiilor, parte din programul Adoptă un copac al Asociației ViitorPlus.

Romtelecom susține financiar plantarea și îngrijirea a 12.000 de puieți pe durata de 6 ani a proiectuui.
Pe de altă parte, ca parte responsabilă şi activă a societăţii, COSMOTE România îşi implică angajaţii, clienţii, furnizorii şi partenerii de afaceri în diferite iniţiative şi programe care răspund cerinţelor mediului social din România. În 2013, COSMOTE România a continuat provocarea lansată cu ocazia Orei Pământului pentru clienți și angajați și pentru fiecare telefon mobil vechi sau accesoriu adus către reciclare în magazinele COSMOTE și Germanos din 23 martie până în septembrie 2013, compania a plantat un copact pe care îl va crește până la maturitate în pădurea COSMOTE.

Cu ajutorul a 76 de angajați și voluntari, COSMOTE România a plantat la finalul lui octombrie 2013 un număr total de 7.000 de copaci, din care 2.436 copaci au rezultat din colectarea terminalelor și a accesoriilor vechi. Acțiunea de plantare a avut loc lângă Ploieși, în colaborare cu Asociația MaiMultVerde și S.C Servicii de Gospodarie Urbana Ploiesti S.R.L.

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicaţii, Romtelecom ofera astăzi o gamă completă de servicii de comunicare şi divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet şi voce. La finalul celui de-al treilea trimestru al lui 2013, Romtelecom avea peste 4,8 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT. Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.romtelecom.ro.

COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienţi la 30 iseptembrie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienţi în Grecia, Albania şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *