A aparut cea de-a cincea borsura din programul “ABCdar bancar”

Raiffeisen Bank lanseaza a cincea brosura din programul de informare publica “ABCdar bancar”, „Cardul de cumparaturi – De ce sa-l ai in portofel si cum sa-l folosesti inteligent”, un ghid cuprinzator pentru utilizarea cardului.

“ABCdar bancar” este un ghid al termenilor, produselor si serviciilor bancare, pe intelesul tuturor, cu aplicatii practice in viata de zi cu zi.

“Una dintre responsabilitatile noastre importante, ca bancheri, este sa oferim publicului cat mai multe instrumente si informatii utile pentru o administrare corecta a bugetului personal si al familiei. Programul “ABCdar bancar” este dedicat in primul rand celor aproape 2 milioane de clienti persoane fizice, dar speram sa fie de folos oricarui roman. Produsele bancare par uneori dificil de inteles, unele sunt mai putin cunoscute, noi credem insa ca sunt niste solutii pentru ca fiecare sa-si poata realiza obiectivele”, a spus Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

“Cardul de cumparaturi – curs practic” explica diferitele tipuri de carduri si detaliaza utilitatea cardului de cumparaturi. Acest curs practic prezinta pe intelesul tuturor solutii sa iti tii cheltuielile sub control cumparand inteligent sau sfaturi pentru situatii speciale, cum ar fi pierderea sau blocarea cardului. Brosura include de asemenea un glosar de termeni care explica ce este un overdraft, un ATM sau un E-POS, un extras de cont, perioada de gratie etc.

„Aceasta editie a ABCdar-ului bancar doreste sa explice clientilor Raiffeisen Bank si nu numai modul de functionare si avantajele diferitelor tipuri de carduri de cumparaturi, precum si multiplele avantaje de care pot beneficia utilizatorii acestor produse. Ne dorim sa explicam functionalitatea cardului ca instrument de plata, instrument ce iti permite sa faci cumparaturi in siguranta, folosind banii pusi la dispozitie permanent de catre banca”, explica Jianu Lazar, manager al departamentului de Administrare Portofoliu Clienti, Directia Carduri, Raiffeisen Bank.

Seria „ABCdar bancar” va continua cu noi materiale de informare legate de alte produse si servicii bancare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *