Achizitioneaza bilete reduse la conferinta lui Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street!

468 X 60 header - principal -jordan belfort romania
300 X 250 header - principal -jordan belfort romaniaJordan Belfort, omul a carui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, „Lupul de pe Wall Street”, va veni in Romania pe 18 noiembrie 2014 pentru a sustine o conferinta in care va impartasi publicului secretele uriasului sau succes in business, dar si cum se pot feri de capcanele in care el a picat.

Probabil nu exista om care sa nu fi auzit de „Lupul de pe Wall Street”, filmul in care Leonardo DiCaprio interpreteaza rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat in spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursa in anii ‘90. Poate ceea ce este insa mai putin cunoscut, este faptul ca Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street, este un personaj real, un om cu o charisma exceptionala, un maestru al vanzarilor si al persuasiunii si un om cu mult schimbat fata de personajul prezentat in film.

In ultimii ani, Jordan Belfort a gasit o cale de a isi utiliza, in mod etic, toate calitatile care l-au imbogatit rapid in anii ‘90, cand castiga un milion de dolari pe saptamana. Mai mult, a realizat ca toate tehnicile de persuasiune si vanzari deprinse in perioada aceea pot sa ii aduca castiguri mult mai mari daca sunt folosite corect si legal. Tehnicile sale au fost testate pe piata deosebit de competitiva de pe Wall Street, rafinate si sistematizate in propria sa metoda de vanzari: „Straight Line Persuasion”.

Fostul broker este acum speaker si trainer si isi utilizeaza abilitatile si cunostintele de vanzare si persuasiune pentru a ii invata pe altii cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult, cum pot obtine mai mult de la viata si cum pot face toate aceste lucruri in mod etic pentru a nu suferi consecintele pe care le-a avut el de suferit pentru actiunile sale nesabuite.

Jordan Belfort se va afla in premiera in Romania, la invitatia Extreme Training, si va sustine in data de 18 noiembrie 2014 o conferinta in cadrul careia va dezvalui secretele din spatele succesului sau exceptional, metoda sa proprie de vanzari „Straight Line Persuasion”. In plus, va impartasi participantilor si din experienta esecului sau cauzat de comportamentul lipsit de etica si condus de lacomie.

Romanii vor avea ocazia sa deprinda tehnicile care l-au imbogatit pe Jordan Belfort si l-au transformat in „Lupul de pe Wall Street”. Vor invata trucuri esentiale pentru cresterea puterii de convingere, vor afla si cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice in mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzatoare o poate aduce. Si vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu o mie de angajati si profituri astronomice, de la cel care si-a instruit personal oamenii de vanzari si de la cel a carui viata a fost transformata in filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.

Pentru mai multe informatii despre Jordan Belfort, despre conferinta sau pentru rezervarea unui loc, puteti vizita pagina oficiala: www.traininguri.ro/belfort (PENTRU A BENEFICIA DE PRETUL SPECIAL CU REDUCERE, INTRODUCETI CUPONUL „BLIVE” IN FORMULARUL DE INREGISTRARE.

Extreme Training este o companie de training fondată în 2005 și care și-a asumat misiunea de a își sprijini clienții pentru a obține rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienților corporate cât și persoanelor private) o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanță: de la leadership și management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management. In 2013, Extreme Training a organizat conferinta Leadership: The Power of Emotional Intelligence avandu-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit parintele inteligentei emotionale.

header-jordan belfort romania-header-lupul-de-pe-wall-street
IMPORTANT – Accesati www.traininguri.ro/belfort – PENTRU A BENEFICIA DE PRETUL SPECIAL CU REDUCERE, INTRODUCETI CUPONUL „BLIVE” IN FORMULARUL DE INREGISTRARE.

  • SILVER – 375 EUR pret intreg (pret redus doar prin cuponul BLIVE – 275 EUR)
  • GOLD – 390 EUR (pret redus doar prin cuponul BLIVE – 290 EUR)
  • VIP – 440 EUR (pret redus doar prin cuponul BLIVE – 340 EUR)
  • PLATINUM – 790 EUR (pret redus doar prin cuponul BLIVE – 690 EUR)

Reducerile sunt valabile pentru o perioada scurta de timp – inscrierile se fac online – click aici pentru detalii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *