A+E Networks UK continua expansiunea in Romania prin Romtelecom si NextGen

1 (1)A+E Networks UK®, lider în distribuţia canalelor de entertainment, îşi extinde portofoliul de televiziuni în România.

Începând cu luna martie 2014, HISTORY® HD şi Crime & Investigation Network® (CI) vor fi transmise de operatorul Romtelecom şi subsidiara sa NextGen Communications prin satelit, televiziune prin internet și cablu.
Bakori Davis, Vice-President of Commercial Operations în cadrul A+E Networks UK, a declarat: „Suntem încântaţi să anunţăm distribuirea HISTORY HD şi CI prin operatorii locali Romtelecom şi NextGen. HISTORY este cea mai populară televiziune factuală din România şi suntem bucuroşi că audienţa noastră în continuă creştere poate să se bucure acum de conţinut HD”.

Televiziunea HISTORY a fost lansată de Romtelecom în august 2011, iar acum este disponibilă şi în format HD ca parte a pachetelor Extra şi Maxim, atât prin satelit, cât şi digital (IPTV). HISTORY HD este inclusă şi în opţiunea suplimentară HD TV de la NextGen Communications. Printre emisiunile cu cea mai mare audienţă se numără “Aşii amanetului” şi “Colecţia de la Count’s Kustoms”.

De asemenea, HISTORY va oferi o serie largă de emisiuni cu conţinut de calitate prin intermediul Filmotecii disponibile în cadrul televiziunii prin internet de la Romtelecom. Mai mult, HISTORY foloseşte această platformă pentru a le oferi telespectatorilor avanpremiere, precum serialul Vikingii.

CI este disponibil în pachetul Romtelecom Maxim şi în pachetele digital şi analog ale NextGen, oferind telespectatorilor detalii exclusive despre situaţii reale. CI deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea difuzează emisiuni de mare audienţă pe plan internaţional, precum “Primele 48 de ore” sau “Copii ucigaşi”.

Despre A+E Networks® UK

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 76 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 17 limbi.

Despre Romtelecom

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicaţii, Romtelecom oferă astăzi o gamă completă de servicii de comunicare şi divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet şi voce. La finalul anului 2013, Romtelecom avea peste 4,85 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT. Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.romtelecom.ro.

Despre NextGen Communications

NextGen Communications este una dintre cele mai dinamice companii care operează pe piața de telecomunicații din România. Compania oferă servicii de internet prin fibră optică la viteze de până la 100 Mbps, televiziune prin cablu coaxial și telefonie în 60 de orașe și peste 200 de localități rurale din România. Din 2008, NextGen conectează sute de mii de abonați la lumea digital, prin intermediul unora dintre cele mai atrăgătoare oferte comerciale de pe piață. Compania este o subsidiară deținută 100% de Romtelecom. Mai multe informații sunt disponibile pe www.next-gen.ro.

HISTORY este cea mai urmărită televiziune factuală din România, consolidându-şi poziţia de lider prin emisiuni de mare audienţă precum “Aşii amanetului” şi “Colecţia de la Count’s Kustoms”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *