APAPR a anuntat noii membri ai Consiliului Director

Consiliul Director al APAPR are trei membri noi incepand cu data de 1 iunie 2010, potrivit unui comunicat al asociatiei.

In urma alegerilor din cadrul Adunarii Generale a Asociatiei, noii membri ai Board-ului APAPR sunt:  Generali Pensii, Eureko Pensii si Alico Pensii. Mandatul lor are o durata de doi ani.

Cele trei mandate care au expirat au apartinut companiilor Aviva Pensii, Raiffeisen Asset Management si Alico Pensii (companie reconfirmata ca membru in Board).

Pozitiile de Presedinte (detinuta de Allianz-Tiriac Pensii Private) si de Vicepresedinte (detinuta de ING Asigurari de Viata) ale Asociatiei nu se modifica pentru moment, ele urmand sa fie disputate, conform statutului Asociatiei, la alegerile ce vor avea loc in anul 2011.

„In urma alegerilor, APAPR continua cu energii noi eforturile de dezvoltare a sistemului de pensii private, precum si demersurile de comunicare, educare si informare a participantilor la fondurile de pensii. Speram cu totii ca noii membri ai Board-ului Asociatiei sa aiba forta de munca necesara pentru activitatea noastra specifica si le dorim succes!”, a declarat Presedintele Asociatiei, Crinu Andanut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *