Attila Korodi: CE apreciaza pasii facuti de Romania in zona infringementului

Attila_KorodiComisia Europeană apreciază pașii făcuți de România pe diferite proceduri din zona infringement-ului, evoluțiile fiind unele majore, a declarat marți, la Bruxelles, ministrul mediului, Atilla Korodi, la finalul unor întrevederi avute la sediul Comisiei Europene.

În cadrul întâlnirii cu comisarul european pentru mediu, Janez Potocnik, oficialul român a discutat despre managementul deșeurilor și calitatea aerului, precum și alte probleme de pe agenda de actualitate a Ministerului Mediului.

„Am discutat despre noile propuneri cu care în perioada următoare Comisia Europeană dorește să iasă, care se leagă de zona managementului deșeurilor, abordarea economică a deșeurilor. Rezultatele discuției sunt bune, pentru că am găsit o deschidere față de abordările cu care noi privim noile propuneri pe viitoarele directive și reglementări. Pe de altă parte, ceea ce mă bucură să aud este că, la ora actuală, Comisia Europeană apreciază pașii făcuți pe diferite proceduri pe care le avem în zona infrigementului, apreciază aceste evoluții care sunt majore. (…) Pe toate spețele care erau pe procedură de infrigement am închis. Am semnalat lucrul acesta și au apreciat datele furnizate”, a declarat la finalul discuțiilor ministrul mediului.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *