Austrian Airlines: 55 de ani in Romania si oferte speciale aniversare

Austrian Airlines_1Primul zbor Austrian Airlines spre București a avut loc în data de 2 septembrie 1959. De-a lungul timpului, compania a devenit un reper de calitate și încredere atât pentru turiști, cât și pentru oamenii de afaceri care vin sau pleacă din București via Viena.

Astăzi, 55 de ani mai târziu, Austrian Airlines operează 5 zboruri zilnice între București și Viena, zboruri zilnice către Sibiu, precum și 6 zboruri săptămânale spre Iași. Compania oferă astfel conexiunea ideală între România și 130 de destinații în 55 de țări din Europa, America de Nord, Asia și Orientul Mijlociu.

Reduceri speciale aniversare
Între 1 septembrie și 15 septembrie, Austrian Airlines sărbătorește cei 55 de ani de prezență în România alături de pasagerii săi, cărora le oferă o serie de reduceri speciale. Pentru orice bilet către destinații intercontinentale, aceștia primesc o reducere de 55 EUR (cod reducere Viena55IK), iar pentru biletele către Europa reducerea este de 15 EUR (cod reducere Viena55).

Toate reducerile sunt valabile pentru biletele achiziționate de pe site-ul www.austrian.ro. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

Alături de conexiuni excelente, pasagerii Austrian Airlines se bucură de serviciile printre cele mai consistente și fiabile din lume. În anul 2013, la nivel global, cu 73 de aeronave, compania a operat un total de 135,088 de zboruri, din care 70 zboruri zilnice. Cursele au avut o regularitate de 98.9%, în timp ce punctualitatea plecărilor a fost în jur de 88.5%.

Experiențe culinare deosebite pe zborurile Austrian Airlines
Austrian Airlines oferă pasagerilor ce călătoresc la clasa economy posibilitatea de a alege și comanda, pe lângă masa inclusă în prețul călătoriei, oricare dintre meniurile de trei feluri proaspăt preparate și furnizate de DO & CO. Pentru doar 15 EUR, pasagerii pot comanda în avans delicii culinare cum ar fi un mic dejun cald, un snitzel vienez, specialități japoneze și multe altele.

Meniul special dorit se poate comanda cu doar un click, pe www.austrian.com. Cei cărora le este dificil să aleagă au posibilitatea de a comanda meniul cu până la 36 de ore înaintea decolării. În plus, în baza codului de rezervare, se poate comanda un meniu à la carte și sub forma unui cadou surpriză. Pe lângă toate acestea, atât pasagerii Business Class, cât și cei Economy Class primesc gustări sau mese gratuite, precum și o gamă largă de băuturi calde și reci.

Zborurile intercontinentale, dotate cu cabine noi
Austrian Airlines a renovat întreaga flotă intercontinentală și a montat cabine noi și moderne.

Astfel, pasagerii de pe cursele intercontinentale beneficiază de avantajele noilor cabine. Pentru clasa Economy, printre avantaje se numără scaunele cu un grad ridicat de confort sau sistemul integrat de divertisment disponibil non-stop. În ceea ce privește gama Business Class, vedete sunt scaunele ergonomice inovatoare, ce pot fi rabatate la orizontală și transformate astfel în veritabile paturi confortabile. De asemenea, multipremiata companie DO& CO furnizează și pe aceste zboruri delicii culinare din toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *