BMW Get Active Tour in acest weekend la Ploiesti Shopping City

BMW Get Active Tour la Ploiesti Shopping CityÎn acest weekend, la Ploiești Shopping City, pasionații de automobile pot admira și testa primul model de BMW cu tracțiune integrală în cadrul evenimentului BMW Get Active Tour.

Drive test, workshop-uri și expoziții în cadrul BMW Get Active de la Ploiești Shopping City BMW Get Active Tour, evenimentul dedicat iubitorilor de mașini, ce face parte dintr-o caravană națională, ajunge în acest weekend la Ploiești Shopping City. Astfel, pe durata a două zile, ploieștenii vor avea parte de un spectacol inedit cu sesiuni de drive test, workshop-uri și expoziții. Cei prezenți vor putea admira și testa primul model de automobil cu tracțiune integrală din istoria brandului BMW.

Ultimele zile din campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City”
Campania „Weekend-uri câştigătoare în Ploieşti Shopping City” se încheie în acest sfârșit de săptămână. Astfel, în acest weekend, persoanele care fac cumpărături în valoare de cel puțin 200 de lei în centrul comercial obtin premii pe loc daca se înscriu la tombolă, între orele 12:00 – 21:00, la standul special amenajat, de lângă Info Desk. Premiile speciale constau în vouchere valorice, discounturi şi produse oferite de magazinele partenere: Sephora, Kitchen Shop, Musse, Intersport, Marionnaud, Optiplaza, Subway, Otter, Poema, Kendra, La Naşu Conaşu, Cycle Band, Intersport, Dalipe Duo, SoloConfitures, Flanco şi SIATI.

BMW Get Active Tour la Ploiesti Shopping City (1)
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *