Castigatorii Galei premiilor de excelenta in Resurse Umane

– HR Club a premiat pentru al patrulea an excelenta in resurse umane –

HR Club (www.hr-club.ro), asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania, anunta castigatorii celei de a patra editii a Galei Premiilor de Excelenta in Resurse Umane. Anul acesta au fost premiate doua categorii, Cel mai bun proiect de Resurse Umane, cu sapte subcategorii, si Management de varf, cu trei subcategorii.

„Ne bucuram de numarul in creştere de proiecte şi candidaturi inscrise la aceasta editie a Galei, mai ales in conditiile in care in acest an am avut candidaturi din mai multe oraşe din tara. Prin acest eveniment ne dorim sa aducem in fata proiecte de resurse umane care au un impact masurabil in afaceri şi care pot constitui exemple de bune practici in industrie. De asemenea, ii premiem pe oamenii de afaceri care implica functiunea de resurse umane la nivelul strategiei de afaceri” declara Radu Mavrodin, Director Executiv de Resurse Umane, Grup Renault Romania şi Preşedinte HR Club.

Din cele peste 80 de aplicatii primite pentru cele doua categorii, Juriul a deliberat:

Cel mai valoros proiect de resurse umane, sectiunea:

  • Recrutare si Selectie – Compania Adobe Systems Romania – Proiect:  Summer Internship 2011.
  • Compensatii si Beneficii – Compania Adobe Systems Romania – Proiect: Active@ Adobe.
  • Managementul Performantei – Compania Apavital – Proiect de management al performantei.
  • Dezvoltare Organizationala – Compania UniCredit Leasing Corporation IFN – Proiect:  Cultura Unicredit Leasing  – Avantaj Competitiv
  • Formarea si Dezvoltarea Oamenilor  – Compania Tenaris Silcotub – Proiect: TenarisUniversity
  • Strategie de Resurse Umane –Banca Comerciala Romana – Proiect: GOSFI (Group Operations and Support Functions Integration)
  • Legislatie si Relatii Industriale – Compania Grup Şapte – Proiect:  Before and After

Management General:

  • Managerul General al anului  – Neil Coupland, CEO, JTI Romania & Moldova
  • Managerul de linie al anului – Vasile Emil Ştefan, Director Directie, Apa Nova
  • Antreprenorul anului – Catalin Copaescu, Director General, Delta Hospital

Juriul a avut o componenta mixta, intre practicieni de resurse umane si reprezentanti ai management-ului de varf.
Criteriile pe care juriul le-a considerat la sectiunea Cel mai valoros proiect de Resurse Umane au evaluat impactul in afaceri, abordarea conceptuala inovatoare si potentialul de replicare.

Pentru sectiunea Manageri de linie, dincolo de rezultatele de afaceri, juriul a evaluat preocuparea pentru dezvoltarea personala a oamenilor din subordine si sprijinirea departamentului de resurse umane pentru a implementa procese si proceduri de dezvoltare a echipei.

La sectiunea antreprenoriat, juriul a apreciat comportamentele care au demonstrat intelegerea faptului ca rezultatele sunt produse prin oameni si au avut o contributie importanta la imbunatatirea proceselor de management al resurselor umane in propria organizatie.

Pentru sectiunea Managerul General al anului, Juriul a evaluat capabilitatile de conducere, preocuparea pentru problemele legate de oameni si participarea directa in activitatile de resurse umane, precum si implicarea directorului de RU in dezvoltarea strategiei de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *