Cel mai important eveniment de Resurse Umane din zona de est a țării revine în toamnă într-un nou format

hrsummit_iasi_antetHR Summit, evnimentul care aduce în zona Moldovei cele mai bune practici din sfera HR&Management, revine în Iasi, pe 23-24 octombrie, cu un nou format!

Dupa o prima ediție de succes desfășurată anul trecut, HR Summit revine în Iași cu un nou format în care vor fi puse în discuție cele mai importante teme legate de industria de HR&management alaturi de unii dintre cei mai cunoscuți practicieni și specialiști români.

Două zile, o conferință, șase workshop-uri și o zonă expozițioală
Timp de două zile, pe 23 și 24 octombrie, managerii și specialiștii HR din zona de Est a României sunt așteptați la cea de-a doua ediție HR Summit Iași unde vor afla cele mai noi tendințe și cele mai eficiente soluții care pot fi aplicate organizațiilor din care fac parte.

În cadrul workshop-urilor, prezentărilor și sesiunilor de debate vom aborda teme precum : talent management, tehnici eficiente de recrutare, rolul intraprenoriatului într-o companie, gamification, dezvoltare organizațională, leadership inovativ.

HR Summit, cel mai mare eveniment regional destinat platformei de resurse umane locale și regionale, a adus in același loc, într-un singur an, reprezentații a peste 160 de companii de top din România și peste 550 de participanți.

Înscrierile la HR Summit Iași- ediția a doua, au început și luna aceasta puteți beneficia de reducerile early bird acordate.

Înregistreaza-te acum: www.iasi.hrsummit.ro

hrsummit_iasi_antet

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului. Organizam târguri si expozitii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri si seminarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *