Centrul de evenimente si conferinte Ambasad’Or va fi inaugurat pe 12 august

Joi 12 august 2010, orele 19.30, va avea loc inaugurarea oficiala a centrului de evenimente si conferinte, Ambasad’Or din Otopeni, situat intre aeroportul international Henri Coanda si aeroportul Aurel Vlaicu. La eveniment vor participa, alaturi de invitatii din presa scrisa si televiziune, artisti, persoane publice si din mediul de afaceri, asa cum se arata intr-un comunicat de presa.

Complexul Ambasad’or este amplasat pe o suprafata de peste 10000mp si dispune de 3 sali de evenimente, dotari tehnice de ultima generatie, parcarea generoasa si mai multe gradini.

“ Pentru a ne cunoaste va trebui sa ne vizitati. Sa intrati in saloanele noastre pentru a vedea eleganta si rafinamentul , sa va racoriti in piscina si sa gustati un cocktail facut de barmanii nostri profesionisti. Va trebui sa lasati adierea asfintitului sa va duca cu gandul la Mediterana in timp ce admirati din sezlong naturaletea parcurilor noastre. Va trebui sa inchinati un pahar de coniac frantuzesc si sa savurati un tutun rafinat, sau o narghilea in locul destinat prin excelenta celor care apreciaza micile delicii ale vietii. Si toate acestea se intampla doar pe terasa. Si restaurantul isi surprinde oaspetii extrem de placut: maestrii bucatari va vor rasfata cu specialitatile lor, muzica de calitate va va face sa uitati de griji, iar serviciile va vor incanta peste masura” – declara Claudiu Soare, managerul complexului.

Pentru activitatile de petrecere a timpului liber, Ambasad’Or pune la dispozitia clientilor sai un restaurant international cu accente italiene si libaneze, lounge bar, cigar club si piscina semi-olimpica, in regim de club privat.

“Cardul de membru al Clubului Privat Ambasad’Or ofera o multitudine de beneficii printre care participarea la evenimentele exclusiviste organizate sub marca Ambasad’Or, accesul la piscina, restaurant si lounge bar, exclusiv pentru membrii clubului si invitatii lor, Private Business Lunch & Meetings, Sunday Brunch si multe alte surprize si proiecte ce urmeaza a fi derulate in viitor” sustine directorul de marketing al complexului.

Cardurile de membru vor fi emise gratuit in urma completarii unei aplicatii de membership.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *