Circul National din China aduce ”Drumul matasii” in Romania

Traditia drumului matasii, ce a mentinut legatura intre China si Europa timp de secole, este reinviata de o premiera nationala: Circul National din China vine in Romania, cu o reprezentatie de zile mari. Dupa sute de ani, drumul construit de schimburile comerciale dintre cele doua continente faciliteaza un schimb impresionant de cultura: arta si traditia chineza va cuceri Sala Palatului in ziua de 1 Mai, ora 20.00, printr-un spectacol intitulat sugestiv ”Drumul matasii”.

 Pentru prima data in Romania, fascinatia din Estul Indepartat va oferi publicului o experienta unica, intr-o zi de liber national, 1 Mai. Timp de doua ore, romanii vor avea prilejul sa priveasca acrobatii dincolo de limite, oferite de peste 40 de circanti, cunoscuti in lumea spectacolului pentru indemanarea si precizia cu care executa jonglerii dintre cele mai spectaculoase.

Prestatia de clasa mondiala va avea loc pe scena Salii Palatului, constand in numere dintr-un registru variat, ce ofera fie momente tensionante, individuale, fie momente de grup, pline de culoare si viata, spre deliciul publicului de toate varstele.

In fiecare an, producatorul Raoul Schoregge si echipa sa reuseste sa aduca turneele in centrul atentiei, prin programe si ansambluri diverse, anul acesta turneul poposind si la noi in tara. La asemenea spectacol, criticii se intrec in a aduce elogii, iar publicul isi arata aprecierea prin ovatii si aplauze la scena deschisa.

Evenimentul este prezentat de Christian Rätscher Veranstaltungsmanagement si organizat cu sprijinul Casei Romano-Chineze si a Asociatiei Culturale Teocta.

Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro/, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane, semnalizate cu Bilete.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *