Citibank – cea mai buna banca pentru gestiunea lichiditatilor din Europa Centrala si de Est

Citibank, prin Serviciul de Trezorerie si Operatiuni Documentare, a fost nominalizata de Euromoney drept cea mai mai buna banca pentru gestiunea lichiditatilor la nivel global si in regiunea Europa Centrala si de Est in sondajul realizat de Euromoney pentru anul 2011.

De asemenea, Citi a obtinut pozitii fruntase in sondajele de opinie privind gradul de satisfactie a clientilor in categorii precum: Calitatea Generala a Serviciilor, Suport Tehnic si Indrumare, Securitatea Serviciilor Bancare Electronice, Acces la Toate Sistemele de Clearing Aplicabile si la Sisteme Inovatoare pentru Plati/ Metode de Colectare.

“Impreuna cu clientii nostri, ne asiguram in fiecare zi ca solutiile bancare oferite sunt relevante si au capacitatea de a-i sprijini in atingerea obiectivelor intr-un mediu de afaceri aflat in continua schimbare”, a spus Naveed Sultan, Director Global pentru Segmentul de Trezorerie si Operatiuni Documentare al Citi. “Sondajul Euromoney ofera clientilor posibilitatea de a ne comunica in ce masura ne respectam promisiunea de a avea o strategie in concordanta cu prioritatile lor de afaceri si cu modelele operationale ale companiilor lor si as dori sa le multumesc pentru ca au directionat inca o data voturile lor catre Citi”.

“Suntem onorati sa primim o recunoastere regionala si globala atat de importanta din partea clientilor nostri in sondajul privind serviciile de gestiune a lichiditatilor realizat de Euromoney pentru acest an. Apreciem in mod deosebit relatia cu clientii nostri si votul de incredere pe care ni l-au acordat, angajandu-ne sa investim in continuare in excelenta solutiilor bancare pe care le oferim”, a spus Sebastian Kucharek, Director Departament Tranzactii Globale, Citibank Romania.

Rezultatele voturilor clientilor corporativi

Citi a ocupat in sondaj prima pozitie in urmatoarele 5 regiuni: Africa, Europa Centrala si de Est, America de Nord, America Latina si Europa de Vest.

Rezultatele voturilor clientilor institutii financiare

Votul clientilor a determinat ocuparea de catre Citi a unor pozitii fruntase in urmatoarele categorii:

– Cea mai buna banca pentru tranzactii in Dolari Americani din Africa, Europa, America Latina si America de Nord

– Cea mai buna banca pentru tranzactii in Euro din Africa

– Cea mai buna banca pentru tranzactii in Lire Sterline din Africa.

Global Transaction Services, o divizie a departamentului Institutional Clients Group al Citi, ofera produse si servicii de gestiune a lichiditatilor, de finantare comerciala si custodie pentru companii multinationale, institutii financiare si organizatii din sectorul public din intreaga lume. Cu o retea globala ce acopera peste 100 de tari, departamentul Global Transactions Services al Citi sprijina peste 65.000 clienti. La sfarsitul trimestrului III din 2011, volumul mediu al pasivelor a fost de 365 miliarde de dolari, iar cel al activelor aflate in custodie 12.5 trilioane de dolari.

Mai multe informatii despre premii si despre metodologia sondajului sunt disponibile pe www.euromoney.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *