Contribuabilii din Sectorul 1 isi pot plati taxele locale cu cardul in agentiile Raiffeisen din Promenada Mall si Baneasa Shopping City

raiffeisen-bankRaiffeisen Bank şi Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 1 – D.G.I.T.L. S1, în parteneriat cu Visa Europe, desfăşoară în perioada 13 februarie – 31 martie 2014 o campanie prin care fac mai simplă plata taxelor şi impozitelor locale.

Campania presupune acordarea posibilităţii de plată prin card a taxelor şi impozitelor locale în agenţiile Raiffeisen Bank din Promenada Mall şi Feeria – Băneasa Shopping City.

„In perioada februarie – martie, în două agenţii Raiffeisen Bank va funcţiona un spaţiu dedicat încasării de taxe şi impozite unde contribuabilii persoane fizice ai Sectorului 1 îşi pot plăti contribuţiile către bugetul local prin card bancar la un terminal POS” a explicat Mihai Negulescu, Director Directia Acceptare Carduri & E-commerce Raiffeisen Bank.

Contribuabilii nu plătesc comision pentru plata taxelor şi impozitelor locale cu cardul la POS.
Raiffeisen Bank s-a alăturat eforturilor administraţiilor locale şi ale Visa Europe de a promova sistemele alternative pentru plata taxelor şi impozitelor puse la dispoziţia contribuabililor în dorinţa de a creşte cât mai mult numărul celor care optează să achite datoriile către bugetul de stat prin sisteme electronice. De altfel, Primăria Sectorului 1 Bucureşti a fost desemnată drept câștigătoare a competiţiei naţionale de plată a taxelor şi impozitelor locale cu cardul derulată de Visa Europe, împreună cu băncile membre din România, în 2013 şi a primit titlul onorific de „Primăria Viitorului”, întrucât a înregistrat cel mai mare număr de plăţi ale taxelor şi impozitelor cu cardul la 1.000 de locuitori.

Despre Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top, oferind o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin multiple canale de distribuţie: unităţi bancare, reţele de ATM şi EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) şi internet banking (Raiffeisen Online). Banca are o reţea de peste 527 agenţii în toată ţara care deservesc aproximativ 2 milioane clienţi, dintre care aproape 100.000 de IMM-uri şi 7.600 corporaţii mari şi medii.
Pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro, tel 021.306.16.21

Despre Visa Europe

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată deţinută şi operată de băncile membre şi alţi furnizori de servicii de plăţi din 37 de ţări din Europa.

Visa Europe acţionează în avangarda tehnologiei pentru a crea servicii şi infrastructură care să permită milioanelor de consumatori, companii şi guverne din Europa să facă plăţi electronice. Membrii săi sunt responsabili de emiterea cardurilor, înscrierea comercianţilor şi stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri şi comercianţi.

Visa Europe operează un model de afaceri cu volum mare şi costuri reduse care oferă servicii membrilor săi. Surplusul obţinut este reinvestit în afacere şi folosit la îmbunătăţirea capitalului şi rezervelor.

În Europa, există 500 milioane de carduri Visa şi 1 € din fiecare 6,5 € cheltuiţi este pe un card Visa. În anul financiar încheiat în septembrie 2013, sumele totale cheltuite pe carduri Visa au însumat 2.000 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile efectuate la POS au crescut cu 8,5%, la 1.400 miliarde de euro. Cheltuielile online efectuate cu carduri Visa au continuat să crească (+20% faţă de anul anterior) şi s-au situat la 240 miliarde de euro.

Începând cu anul 2004, Visa Europe, fondată în Marea Britanie, a devenit independentă de Visa Inc., cu licenţă exclusivă, irevocabilă şi perpetuă în Europa. Ambele companii acţionează în parteneriat pentru a facilita plăţile cu Visa la nivel global. Fiind un sistem de plată european, Visa Europe are capacitatea de a răspunde rapid la cerinţele specifice ale pieţei băncilor europene şi ale clienţilor acestora – posesori de carduri şi comercianţi – şi de a îndeplini obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevărată piaţă internă de plăţi.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să accesaţi www.visaeurope.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *