Conversaţii mai clare şi fără întreruperi cauzate de zgomotul de fundal

Noul bluetooth Plantronics M25 este accesoriul potrivit pentru toate persoanele care conduc foarte mult zilnic sau care au drumuri lungi de parcurs, iar acum este disponibil în reţeaua de magazine Germanos Telecom România.

Noul bluetooth Plantronics M25 utilizează Bluetooth 3.0 şi cântăreşte doar 8 grame. Dispozitivul dispune de caracteristica DeepSleep, esenţială pentru economisirea energiei. Astfel, perioada standard de 16 zile de standby de care dispune bluetooth-ul este extinsă până la 5 luni.

Zgomotele de fundal, precum maşinile din trafic sau vântul puternic nu vor mai reprezenta de acum o problemă pe durata conversaţiilor telefonice. Noul bluetooth Plantronics M25 dispune de funcţia de reducere a bruiajului de fond, asigurând astfel continuarea fără griji a convorbirilor.

Dispozitivul dispune de tehnologia multipoint, care permite menţinerea conexiunii între două telefoane şi preluarea apelului de la oricare dintre ele, precum şi de funcţia wideband, care îmbunătăţeşte claritatea unei convorbiri atunci când este utilizat cu un smartphone compatibil. Mai mult, dispune de alerte în şoaptă despre statusul bateriei, al convorbirii şi al conexiunii bluetooth, foarte utile pentru utilizare constantă.

Plantronics M25 are o baterie litiu-ion-polimer care poate fi reîncărcată prin intermediul unui cablu micro USB, iar timpul maxim de reîncărcare completă a bateriei de este 2 ore. Dispozitivul are o durată de convorbire de 11 ore, în standby până la 16 zile, iar atunci când este în DeepSleep până la 150 de zile (5 luni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *