CRAMA OPRISOR Medaliata cu aur

Crama Oprisor a obtinut doua medalii, dintre care o medalie de aur si una de argint, la concursul “Vinurile Primverii”, organizat de Vinul.ro si OSR 2011, joi, 15 martie la Festivalul Provino din Cluj. Vinurile premiate de la Crama Oprisor sunt Rusalca Alb 2011, medaliat cu aur si Miastru Feteasc Neagr 2011, medaliat cu argint.

Vinurile inscrise in concursul “Vinurile Primverii” au fost apreciate de 10 jurati, editori ai Vinul.Ro si membri ai OSR 2011(Organizatia Somelierilor din Romania), iar jurizarea a respectat normele internationale ale concursurilor de profil, notarea vinurilor fiind realizata dupa fisele de degustare Vinul.Ro (inspirate dupa modelul OIV).

Crama Oprisor este o investitie inceputa in anul 1999 ce consta intr-o crama moderna și o plantatie nou de vita de vie de aproximativ 252 de hectare, situaat in comuna Oprișor din Mehedinti, una dintre cele mai bune regiuni pentru producerea vinurilor de mare calitate din Romania. Astazi, Crama Oprisor se numra printre cei mai importanti exportatori de vinuri purtand denumirea de origine Romania.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *