Creionetica invita ONG-urile la “Arta Consumului” pe 3 aprilie

Afis Noapte Agentiilor (1)De Noaptea Agentiilor, Creionetica isi deschide portile! Sunteti asteptati pe 3 aprilie, incepand cu ora 20:00, la Casa de pe Chei (Splaiul Unirii, nr. 195), la un pahar si o discutie in gradina.

“Arta Consumului” este o introspectie lejera si creativa despre importanta consumului in viata noastra si cat de mult publicitatea ne influenteaza perceptiile asupra vietii.

Clipul de prezentare Creionetica la evenimentul Arta Consumului de Noaptea Agentiilor 2014

Va fi o noapte de PROIECTII, EXPOZITIE si CONCERT! De la 21:30 Sabridoz x Intimidatah vor face un live performance. Cei doi artisti s-au remarcat prin clipul REV, cu momente filmate la protestele din Kiev. https://www.youtube.com/watch?v=tL98_ZRJDoU

Pentru o noapte Casa de pe Chei se va transforma intr-un spatiu expozitional. Vor fi prezentate afisele si videoclipurile campaniei Consumix, care semnaleaza cateva dintre problemele societatii de consum.

Creionetica a invitat o serie de initiative deosebite care ofera solutii alternative la consumul de masa, precum:
• Remesh
• Mesteshukar Butiq
• Atelierele React
• Atelierul de panza
• Sapun bun
• Bicicletele Spokes
• Anticariatul Printre Carti

Artistul David Sandor isi lanseaza un nou proiect, o instalatie uriasa pe care o va incepe la eveniment.
http://www.icr-london.co.uk/ro/david-sandor.php

La miezul noptii va veti delecta cu un documentar SURPRIZA legat de imbinarea dintre arta si consum.

Creionetica este o agentie multimedia dedicata cauzelor societale. Prin grafica, text, video, audio, fotografie, web design si evenimente interactive contribuim la dezvoltarea unei societati echilibrate. Membrii cred ca business-ul ar trebui sa coexiste cu ecologia si echitatea si spre asta isi vor concentra toate eforturile.

Nu stau indiferenti la frenezia consumismului, la alienarea urbana si hiper-technologizarea care remodeleaza lumea din jurul nostru. Cauta in oamenii de langa ei si in organizatiile lor, umanitatea, inteligenta colectiva, sperand ca se pot desprinde de jungla de ciment.

Afla mai multe despre ceea ce fac pe www.creionetica.ro

Afis Noapte Agentiilor (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *