Dana Demetrian (BCR): BCR prezinta o crestere de 280% la vanzarea creditelor garantate

1480723Banca Comercială Română a înregistrat o creștere de 280 la sută la vânzarea creditelor garantate, în perioada ianuarie – aprilie 2014, față de aceeași perioadă din 2013, confirmând succesul reorganizării băncii, a declarat, sâmbătă, Dana Demetrian, director Rețea de Retail a BCR, într-un seminar financiar-bancar, la Snagov.

‘Mergem îniante într-un trend pozitiv. Creditele de consum, ca și cele garantate au crescut fabulos în 2014, față de 2013, pentru că am știut să intervenim în piață la momentul oportun, și nu doar pentru că ne-am îmbunătățit eficiența. Practic, la creditele garantate în lei, BCR are o cotă de piață de 20%, după decizia strategică importantă luată, în 2012, de a credita doar în lei. Aceasta a generat o consolidare puternică a cotei de piață la creditele în lei, de la 5% în 2012, la 20% în aprilie 2014. BCR a dat un trend pe care piața l-a urmat’, a arătat Demetrian.

Potrivit acesteia, BCR susține dezvoltarea consumului în România, iar prima parte a anului 2014 a arătat o evoluție pozitivă în vânzarea creditelor de consum.

‘BCR înregistrează o creștere de 70% în vânzări, în primele patru luni ale anului 2014, față de aceeași perioadă a anului 2013. Martie și aprilie 2014 au fost cele mai bune luni din ultimii trei ani. Produsele de creditare Divers BCR, Card de Credit, Overdraft reprezintă un motor puternic de relansare a consumului pe piața din România. Încurajăm foarte mult clienții noștri să utilizeze non-cash’, a explicat directoarea din BCR.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *