DAP-1520 DE LA D-LINK ADUCE INTERNETUL DE MARE VITEZĂ

DAP1520 3D GiftboxD-Link, expertul în reţelistică pentru utilizare personală, a extins familia de produse 11AC cu noul DAP-1520 Wireless AC750 Dual-Band Range Extender.

Noul dispozitiv, care completează gama de routere Wi-Fi tip repeater, măreşte aria de acoperire a reţelei personale şi a dispozitivelor mobile conectate la aceasta, precum telefoanele mobile, notebook-uri sau tablete. Routerul DAP-1520 este foarte avantajos, în special în cazurile în care la reţea trebuie conectate mai multe dispozitive.

Modul de operare dual-band asigură o conexiune fără interferenţe întrucât are capacitatea de a comuta de la banda extrem de frecventată de 2,4 GHz la cea de 5 GHz. Dispozitivul permite o rată de transmitere a datelor de până la 750 Mbps. Configurarea routerului DAP-1520 este uşor de realizat.

Instalarea acestui dispozitiv elegant şi de mici dimensiuni se face rapid, fără a avea nevoie de un computer – fie prin simpla apăsare a unui buton de setare Wi-Fi protejată (WPS) sau prin intermediul aplicaţiei QRS Mobile de pe un dispozitivul mobil iOS sau Android. DAP-1520 este ideal pentru a fi utilizat acasă sau în birouri de mici dimensiuni.

Navigare wireless cu beneficii de economisire
Acest router portabil wireless repeater extinde reţeaua wireless existentă. Prin conectarea dispozitivului la orice priză de perete din casă, toţi utilizatorii vor beneficia de conexiune Wi-Fi rapidă, chiar şi în camere asimetrice sau în mansarde. De asemenea, în cazul smartphone-urilor, se pot face economii prin reducerea volumului de trafic de date UMTS/LTE.

Noul dispozitiv accesibil care completează familia de produse D-Link suportă standardul actual 802.11ac şi este compatibil cu alte dispozitive mai vechi care utilizează standarde 802.11a/b/g/n. Nu este necesară înlocuirea routerelor sau punctelor de acces existente.

Tehnologia dual-band ajută la reducerea interferenţelor cu emisiile altor transmiţătoare wireless, precum sistemele de monitorizare pentru bebeluşi sau microunde. Nimic nu stă astfel în calea unei experienţe de navigare perfecte.

Uşor de instalat şi de folosit
Cu o greutate de doar 100 de grame, routerul DAP-1520 nu ocupă prea mult spaţiu. Dispozitivul portabil poate fi introdus în orice priză de perete şi poate fi utilizat imediat fără a avea nevoie de cabluri electrice suplimentare. După ce este apăsat butonul WPS de pe repeater şi cel de pe router sau punctul de acces disponibil, micul dispozitiv va executa automat toţi paşii de configurare.

Ca alternativă, se poate utiliza aplicaţia de asistenţă QRS Mobile disponibilă gratuit pe dispozitivele mobile iOS sau Android. Meniul integrat de instalare permite un setup wireless rapid, prin intermediul aplicaţiei mobile, fără a mai fi nevoie de un PC. De asemenea, interfaţa Web pentru utilizatori este compatibilă cu toate browserele web standard folosite. Routerul DAP-1520 asigură siguranţa datelor dumneavoastră în orice moment datorită sistemului de criptare WPA/WPA 2 care împiedică accesarea neautorizată a datelor transmise.

Disponibilitate
Routerul DAP-1520 Wireless AC750 Dual-Band Range Extender este disponibil acum în Germania, Austria şi Elveţia.

DAP-1520 Dual-Band Range Extender – Caracteristici cheie pe scurt
-Tehnologia Wi-Fi 802.11ac de ultimă oră care suportă viteze de trafic wireless de până la 750 Mbps
-Compatibil cu standarde wireless mai vechi 802.11b/g/n
-Tehnologia dual-band reduce interferenţele
-Conectare la priza de perete fără a fi nevoie de cabluri electrice suplimentare
-Sigur şi gata de utilizat în câteva minute datorită butonului WPS
-Nu este nevoie de PC la instalare
-Instalare uşoară datorită meniului de instalare încorporat şi aplicaţiei gratuite QRS Mobile

Profilul companiei D-Link
Înfiinţată în 1986 în Taipei, Taiwan, D-Link concepe, produce şi comercializează soluţii reţelistice pentru reţele wireless, switch, supraveghere şi memorare IP. De asemenea, D-Link investeşte în mod constant în produse şi servicii cloud. D-Link operează sub deviza „Building Networks for People” („Creăm reţele pentru oameni”) iar portofoliul său acoperă orice tip de produse de la soluţii profesioniste exclusiv create pentru segmentul corporatist, până la produse pentru companii mici şi mijlocii sau destinate utilizării personale.În 2012, D-Link a generat o cifră de afaceri anuală de peste un miliard USD la nivel internaţional. Compania, listată la Bursele de Valori din India şi Taiwan, este reprezentată prin 190 de birouri de vânzări în peste 70 de ţări de pe 5 continente şi are peste 2.700 de angajaţi. Compania deţine un birou de vânzări în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *