De la ce să nu faceți economii atunci când amenajați spațiul de birouri

Mediul de lucru are un impact major asupra productivității angajaților. Air Jordan 5 (V) Fie că este vorba despre cât spaţiu există pentru birou, existenţa unei bucătării, o baie curată sau scaune confortabile, angajaţii vor fi, cu siguranţă, influenţaţi de aceste elemente. Un nivel scăzut de confort le va dicta, cât mai posibil, şi performanţa. Air Jordan 14 Nick Chubb Jerseys Nike Air Max 2016 Heren Aşadar, atunci când decideți să amenajați un spațiu pentru birouri, este important să nu faceți economii de la anumite lucruri. adidas zx flux donna Fjällräven Kånken Barn nike air max

  1. Computerele potrivite, în funcție de nevoile fiecărui angajat. Authentic UGA Jersey Laptop sau PC? Windows sau Mac? Înainte de a le achiziționa, gândiți-vă ce taskuri vor ocupa cel mai mult din timpul lor. Jordan Devey mochilas kanken mini Laptopurile costă mai mult, însă sunt potrivite pentru cei care vor petrece mult timp călătorind sau în întâlniri. NIKE ROSHE TWO nike tn rouge Pe de altă parte, dacă vor avea nevoie doar de un browser, client de mail și programele de bază din Office, puteți alege un PC. Nike Air Max 2016 Dame Air Jordan 8 Fjallraven Kanken Occasion Dacă lucrează pe creație și procesare foto, audio sau video, vor avea nevoie de computere mai performante.
  1. Scaune care să asigure o protecție potrivită a spatelui. adidas nmd donna În ziua de azi, petrecem chiar și peste 60 de ore pe săptămână stând jos. New Balance 998 mujer New Balance 577 damskie Air Jordan 9 Uomo
  2. Este important ca scaunul să asigure o postură corectă, astfel încât să reducă riscul de dezvoltare a unor probleme ale coloanei sau zonei lombare. Nike Air Max 2017 Heren C.J. Wilson Jersey O alternativă ar fi mingile de aerobic, care sunt mai ieftine, confortabile, flexibile și nu permit să stai într-o poziție greșită pe ele. CORTEZ Au însă dezavantajul că devin obositoare pe perioade mai lungi de timp, neavând suport pentru spate.

  1. Cât mai multă lumină naturală și iluminat interior corespunzător. nike air max 2016 goedkoop Air Jordan 11 Retro Un lucru de obicei neglijat, deși are o influență mare. nike air max 2016 goedkope În aprilie 2015 a fost publicat un studiu care indică faptul că până la 70% din angajați se plâng de lumina din birourile lor, care sunt fie prea slab luminate, fie luminile sunt prea puternice (becuri fluorescente). Running Asics Sneakers Pour Femme ZX 750 Ambele situații pot cauza migrene și pot scădea productivitatea angajaților. Nike Air Max 2017 Goedkoop Este important să permiteți să intre cât mai multă lumină naturală, prin ferestre mari, cât mai înalte și neacoperite de perdele sau draperii. Goedkoop Nike Air Max Chris Jones Scott Kazmir Authentic Jersey De asemenea, trebuie acordată atenție iluminatului interior. mochilas kanken baratas Pentru ssoluții și consultanță, puteți lua legătura cu specialiștii de la Ataș.ro.
  1. Un spațiu de relaxare, indiferent de natura acestuia. Maglie Oklahoma City Thunder Air Jordan 7 Retro
    Air Jordan 13 Uomo Poate fi o mică oază de liniște, cu plante și flori, o cameră plină de perne, unde lumea să poată sta jos, sau o cameră de gaming, cu TV și consolă Wii, Xbox sau PS, sau masă de fussball, ping pong sau darts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *