Despre BUZZ!Camp, proiectul care investeste in viitor

logo-buzzcampTinerii au nevoie de modele. Este un fapt valabil pentru toate timpurile, cu atat mai mult pentru cele in care traim. Aflati la inceputul vietii de oameni maturi simt aceasta nevoie, de a fi ghidati sau, cel putin, de a fi sustinuti in drumul lor spre succes.

Aceasta este una dintre principalele idei de la care a pornit proiectul BUZZ!Camp acum 7 ani.

Mai mult decat un eveniment, BUZZ!Camp este un proiect orientat spre dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor cu potential, interesati de propria evolutie si de asimilarea a cat mai multor cunostinte.

Concret, evenimentul aduce in fata tinerilor oameni de success, speaker de renume si reprezentantii celor mai mari companii de pe piata romaneasca si international. In acelasi timp, spatial creat ofera numeroase oportunitati de networking. Din punct de vedere al structurii, evenimentul cuprinde conferinte motivationale, in care invitatii impartasesc propriile idei si povesti de succes, si workshop-uri interactive, in cadrul carora participantii isi descopera si dezvolta  abilitatile necesare unei cresteri continue si solide.

Cu fiecare editie evenimentul a cunoscut imbunatatiri vizibile, in baza feedback-ului primit de la participanti, dar si de la partenerii proiectului. Astfel, de-a lungul celor 9 editii desfasurate pana in prezent, evenimentul a adunat laolalta sute de companii de top si mii de tineri, in cele 8 orase din tara si in Chisinau.

BUZZ!Camp in cifre (conform analizei media realizata pentru cea de-a 9-a editie)

• 1.904.324 de tineri au aflat de BUZZ!Camp
• 2965 de participanti
• 20 de companii partenere
• 148 de ONG-uri si asociatii studentesti partenere
• 137 de canale media pentru promovarea evenimentului

Inspire Group, organizatorul evenimentului, anunta desfasurarea celei de-a 10-a editii, editie aniversara, in perioada 20 octombrie – 30 noiembrie 2013.

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe www.buzzcamp.ro/event sau la office@inspiregroup.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *