Europa vine la Bucuresti

Fundatia Junior Achievement-Young Enterprise  din Europa are o lunga traditie in organizarea de evenimente, care aduc elevii impreuna de pe intreg continentul. Aceste evenimente au creat o atentie reciproca pentru membrii participanti si le-a dat o oportunitate fantastica de a aduce suporteri, voluntari, si in special tinerii toate impreuna in acelasi timp si loc.

Competitia de anul acesta se va sustine pentru prima data in Bucuresti, astfel 420 tineri antreprenori din 32 de tari vin la Bucuresti sa desemneze European Company of the Year 2012.

230.000 de elevi din 36 de tari europene au participat in acest an in programul de antreprenoriat pentru tineri „Compania”, desemnat de DG Enterprise exemplu de buna practica in educatia antreprenoriala. Acestia s-au intrecut pentru a obtine la nivel national titlul de „Compania Anului”.

Finalistii nationali isi  vor reprezenta tara la competitia internationala care se va derula la Bucuresti in perioada 19 – 22 iulie si va fi gazduita de Junior Achievement Romania.

Mai multe informatii despre competitie aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *