Evenimentul de business INNOVATE NOW! îl aduce în premieră pe STEVE SHAPIRO la București

Steve Shapiro_1Pentru prima dată în fața publicului român, Steve Shapiro, autoritate internațională în ceea ce privește inovația din domeniul afacerilor, va veni în România pe 10 aprilie la invitația companiilor Linkage România și Quest Advisors.

Steve Shapiro este invitat special în cadrul unui eveniment extraordinar dedicat comunității de business – „Innovate Now!” și va vorbi despre puterea inovație și eficiență în business. Conferința „Innovate Now!” se va desfășura la București, Hotel Crowne Plaza și va oferi audienței o experiență memorabilă în prezenta celui care a revoluționat perspectiva asupra inovației în afaceri și care a dezvoltat un sistem inovator utilizat de peste 50.000 de oameni din întreaga lume pentru a crea echipe performante de inovare.

O serie de experți internaționali și lideri din companii de renume care activează pe piața din România se vor alătura și vor împărtăși participanților experiențe importante despre impactul și beneficiile procesului de inovare la nivelul organizațiilor pe care le conduc.

Americanul Steve Shapiro, expert internațional în inovația pentru afaceri, autor, speaker și consultant de business, este cel mai bine cunoscut datorită abordării sale nonconformiste pe care o imprimă procesului de inovare. Autor al mai multor bestseller-uri vândute în întreaga lume, invitat ca speaker la TEDxNASA, Steve a susținut prezentări de mai bine de 20 de ani în 44 de țări despre cultura, procesul și felul în care bunele practici ne opresc în a duce inovarea cu un pas mai departe.

Cu o experiență de 15 ani alături de firma de consultanță Accenture, Steve a implementat cu succes procese de inovare în organizații mai mari de 20.000 de angajați. Printre cele mai cunoscute cărți ale sale publicate în toată lumea, “Best Practices Are Stupid: 40 Ways to Out Innovate the Competition” a fost selectată drept cea mai bună carte de inovație și creativitate a anului 2011 de către 800-CEO-READ. Despre munca și cariera sa s-a scris în Newsweek, Entrepreneur Magazine, O-The Oprah Magazine, The Wall Street Journal, The New York Times, ABC News și CNBC.

Printre clienții săi se numără companii importante și branduri de renume din întreaga lume precum: P&G, Microsoft, Nike, NASA, Dell, GE, BP, Johnson & Johnson, Statele Unite ale Americii Air Force, Nestlé și Bristol-Myers Squibb.„Innovate Now!” este o conferința de o zi ce cuprinde 3 sesiuni de discuții interactive și dezbateri cu accent pe inovație în domeniul afacerilor în contextul trendurilor globale. Sesiunea din deschidere a evenimentului este dedicată liderilor din diverse industrii locale care își vor împărtăși ideile și experiențele legate de inovație pentru a face loc ulterior panelului de discuții inițiat de Institutul Aspen România. Sesiunea principală a conferinței îi este rezervată invitatului special, Steve Shapiro, care va vorbi managerilor și antreprenorilor despre inovație, cu accent pe modalităţile concrete şi inovatoare prin care mediul de business se poate revigora.

Sunt aşteptaţi la eveniment peste 350 de participanţi, reprezentanţi ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri şi specialişti din domeniul inovației care provin din industrii și sectoare diverse din România.

Informațiile complete despre eveniment, tematică, program și bilete sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.innovatenow.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *