Fonduri nerambursabile pentru impadurirea terenurilor agricole si lucrari de prevenire a inundatiilor

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Perscuit (APDRP) a anuntat lansarea in perioada 01-30 septembrie 2011 a celei de-a treia sesiune de cereri de proiecte pentru Masura 221 Prima impadurire a terenurilor agricole si a primei sesiuni de cereri de proiecte pentru Submasura 125 c Lucrari de refacere si modernizare a infrastructurii de prevenire si de protectie impotriva inundatiilor in perioada 01 septembrie – 31 octombrie 2011.

Depunerea proiectelor pentru Masura 221 si Submasura 125c se va face la sediile OJPDRP in intervalul orar 09:00 – 14:00. Solicitantul finantarii trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in Ghidul Solicitantului aferent acestei masuri si submasuri.

Procedura de selectie va fi afisata pe site-urile APDRP si MADR si la fiecare CRPDRP si OJPDRP.

Termenul limita de depunere pentru sesiunea de cereri de proiecte aferenta acestora este: 30 septembrie 2011, ora 12:00 pentru Masura 221 si 31 octombrie 2011, ora 12:00 pentru Submasura 125c.

Anuntarea rezultatelor pentru cererile de finantare depuse in cadrul acestei sesiuni se va face dupa aprobarea Raportului de Selectie de catre Directorul General al Autoritatii de Management pentru PNDR. APDRP va notifica in scris si prin intermediul paginii de internet APDRP pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarilor cererilor de finantare depuse de catre acestia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *