Garanti Bank acordă 20 milioane euro companiei NEPI, pentru refinanțarea Shopping City Galați

Çağrı MemişoğluGaranti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală și membră a Turkiye Garanti Bankasi, care se regăsește în topul celor mai solide 20 de bănci din lume, potrivit Bloomberg, a acordat un credit de 20 milioane euro companiei New Europe Property Investments (NEPI) pentru refinanțarea parțială a investiției în centrul comercial Shopping City Galați. Finanțarea a fost acordată în februarie 2014, pe o perioadă de cinci ani.

“Shopping City Galați este un proiect foarte important pentru dezvoltarea economică a orașului, fiind primul de acest tip în Galați, și suntem foarte entuziasmați că facem parte din acesta. Garanti Bank se concentrează pe stabilirea de relații pe termen lung și colaborări fructuoase cu partneri precum NEPI, care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a mediului economic românesc”, a declarat Cagri Memisoglu – Director General Adjunct Garanti Bank.

Shopping City Galați a fost inaugurat în noiembrie 2013, la șase luni de la eliberarea autorizației de construire. Centrul comercial are o suprafață închiriabilă de 27.206 mp și este complet ocupat de chiriași precum Altex, B&B Collection, Benvenuti, C&A, CCC, Carrefour, Deichmann, dm, Domo, Flanco, H&M, KFC, Intersport, Killtec, Leonardo, New Yorker, Puma și Sensiblu. NEPI deține suficient teren pentru o extindere viitoare substanțială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *