Garanti Bank lansează “Bonus Economus”, contul de economii prin care clienții primesc dobândă bonus

Anca MotcaGaranti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, lansează un produs nou și flexibil: “Bonus Economus”, contul de economii prin care îşi recompensează clienţii pentru comportamentul recurent de economisire.

Banca oferă prin acest cont de economii un bonus de dobândă, în plus față de dobânda standard, clienților care îndeplinesc două condiții cumulative: au economisit o anumită sumă de bani (obiectiv de economisire) pe parcursul unui plan de economisire și au alimentat contul câteva luni consecutiv. În același timp, Bonus Economus oferă clienților confortul de a depune și retrage numerar oricând, fără a pierde dobânda care se acumulează zilnic. În plus, acest cont de economii este soluția perfectă pentru persoanele care doresc să strângă bani, fiind răsplătiți în același timp cu un bonus de dobândă pentru fondurile acumulate.

“Prin acest produs dorim să încurajăm economisirea pe termen lung și să ne ajutăm clienții să își îndeplinească visurile, fie că este vorba de o vacanță relaxantă, de achiziționarea mașinii pe care și-o doresc sau chiar de achitarea avansului pentru casa la care visează. Și companiile mici și mijlocii au o serie de avantaje economisind prin Bonus Economus, deoarece primesc dobânzi (standard și bonus) pe surplusul de venituri și pot astfel să aiba un randament mai bun pe lichiditățile suplimentare”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.

Bonus Economus este disponibil pe piața locală de la 2 aprilie 2014, pentru toate segmentele – persoane fizice, IMM-uri și persoane fizice autorizate (PFA). Contul de economii poate fi deschis la oricare dintre cele 78 de agenții Garanti Bank, iar în curând va fi disponibil și prin Garanti Online, platforma de internet banking a băncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *