HORNBACH lansează 4 stiluri de amenajare a locuinţei pentru sezonul toamnă/iarnă

7538404c19c18f68072dfd190fef0ae5Mugurel - Horia Rusu, Director General Hornbach„Arată-mi cum locuieşti şi îţi spun cine eşti” este conceptul care stă la baza celor mai noi patru stiluri de amenajare care definesc tendinţele sezonului toamnă / iarnă în amenajarea locuinţei dezvoltate special de Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit.

“’Acasă’ înseamnă, expresia propriei personalităţi şi imaginea atitudinii faţă de viaţă, a valorilor şi pasiunilor locatarilor săi. Tocmai din acest motiv am lansat noul prospect care prezintă cele 4 tendinţe majore în amenajarea locuinţei şi, în acest fel, venim în sprijinul clienţilor noştri pentru a-i ajuta să facă cele mai inspirate alegeri în materie de design interior”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Acesta a subliniat că, şi în acest sezon, designerii Hornbach au dezvoltat o schemă armonioasă de culori pentru pereţii încăperilor, făcând recomandări şi cu privire la nuanţele şi texturile covoarelor, perdelelor sau ale altor accesorii ce trebuie alese pentru realizarea unui ambient care să se plieze pe personalitatea fiecărei persoane.

„Culorile, spre exemplu, au un efect deosebit asupra oamenilor, iar Hornbach a ţinut cont de acest aspect în mod special. De exemplu, atunci când suntem înconjuraţi de culori roşiatice, ne simţim bine şi în siguranţă. Nu este vorba doar de căldura în sine, ci de culorile care fac căldura vizibilă“, a declarat profesorul Axel Venn, expert în colorimetrie, care, din anul 2000, efectuează pentru Hornbach cercetări privind trendurile în amenajarea locuinţelor.

Astfel, în acest an, tendinţele în amenajare definite de Hornbach au la bază culori diverse, de la nuanţe neon şi strălucitoare, la nuanţe de bej sau verde inspirate de natură, dar cuprind şi albastru sau auriu.

„În acest sezon, accentele din locuinţă cad, în funcţie de stilul ales, pe decoraţiuni ce creionează o atmosferă SF, mobilier realizat din oţel, forme elegante şi materiale luxuriante. Acest sezon îmbină elemente ce creează de la ambiente simple şi relaxante, până la unele pline de viaţă şi energie”, a mai spus Mugurel – Horia Rusu.

Ţinând cont de toate aceste tendinţe, specialiştii Hornbach propun celor care doresc să îşi renoveze locuinţa în această toamnă patru stiluri de amenajare diferite, care pot aduce schimbări majore în ambient, putând transforma vechiul decor într-unul nou şi deosebit.

„Electric Feeling“ – Energie cosmică pentru tineri
Tinerii au o pasiune pentru viitor, iar acest lucru este exprimat prin designul extrem de futurist. Metale, efecte de neon strălucitoare, elemente fosforescente şi culori care se îmbină îndrăzneţ, toate acestea definesc ambianţa unei locuinţe ce urmează acest stil. Aici tinerii pot locui, pot învăţa şi pot petrece în voie!

Se poartă fototapetele cu efecte “galaxy”, globurile disco ce dispersează lumina şi sunetul, toate asigurând acel „Electric Feeling“. Pe lângă nuanţele metalice, acest stil de locuinţă aduce şi culori precum albastru cosmic sau negru cu reflexii albastre, dar şi un roz sau roşu intens. Puse la un loc, aceste elemente aduc în casă atmosfera de science-fiction atât de întâlnită în noua generaţie.

„City Comfort“ – Un stil simplu de viaţă … şi de locuit
Stilul de locuinţă „City Comfort“ este lipsit de ornamente suplimentare. Simplu, bine definit şi ordonat, acesta reflectă un stil de viaţă practic şi elegant. Culorile inspirate din natură, cum ar fi bejul nisip sau gri-urile diverse se armonizează cu nuanţele puternice de albastru precum “cyan” sau “thunderstorm”.

Materialele utilizate se evidenţiază prin transparenţă şi o anumită duritate. Spre exemplu sunt indicate birourile din oţel şi sticlă. Accentele calde încă pot fi obţinute cu ajutorul pernelor, cuverturilor şi covoarelor.

„Deco Modern“- “Glamour” şi căldură
Metalul vopsit este elementul central al acestui stil de locuinţă sobru. În ceea ce priveşte articolele de mobilier, „Deco Modern“ reînvie arta, decoraţiunile anilor ‘20 şi ’30 şi formele de frunză de palmier şi modelele ovale, rotunjite care indică stilul de viaţă monden.

Formele elegante, materialele luxuriante, culorile puternice ce conferă spaţiului un “glamour” special. Nuanţele calme, estompate precum rozul pal sau griul sunt intercalate cu nuanţe uşor incitante, precum auriu sau cupru ce emană căldură.

„Nature Relax“ – Start pentru reîncărcarea bateriilor
Ecologia şi designul se află, astăzi, într-o strânsă legătură. Acest lucru este demonstrat de stilul de „Nature Relax”, care reprezintă un mod de viaţă lipsit de agitaţie, ecologic în mod conştient, dar totodată estetic.

În „Nature Relax“, bucătăria, sufrageria şi camera de zi sunt un spaţiu primitor pentru familie, care atrage foarte multă lumină. Planşee late de lemn, materiale naturale şi un şemineu asigură şi mai mult confort în acest refugiu vital, care invită la un moment de reîncărcare a bateriilor. Trei nuanţe de verde – o nuanţă caldă de kaki care alternează în straturi, o nuanţă caldă de Gingko şi un verde puternic ca iarba – şi nuanţele calde de pământ domină ambianţa confortabilă a locuinţei. Nuanţa caldă de toamnă a frunzelor produce accente deosebite.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se vor regăsi şi în cele mai noi
prospecte aflate în magazine începând cu 27 august. Pentru a putea fi realizate de către toţi clienţii, Hornbach pune permanent la dispoziţia clienţilor, în toate cele cinci magazine, peste 120.000 de produse, 60.000 mereu pe raft şi alte 60.000 disponibile la comandă, toate la cele mai avantajoase preţuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *