HORNBACH: Romanii adopta cea mai noua tendinta in amenajarea locuintei – tapetul 3D

HB_MAGAZINTapetul cu efecte 3D este una dintre cele mai noi şi inedite metode de amenajare a locuinţei, iar tot mai mulţi români optează pentru aceasta, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit.

Tocmai din acest motiv, în luna septembrie, retailerul lansează pe piaţă tapetul 3D care are avantajul de a putea fi vopsit în orice culoare se doreşte.

”A avea tot timpul o casă modernă şi în tendinţe poate necesita reamenajări repetate care ar putea fi costisitoare. Însă, designerii noştri propun artificii minore, dar cu efect spectaculos, care pot transforma total locuinţa. Una dintre cele mai în vogă metode este amenajarea pereţilor cu efecte 3D ce aduce un plus de personalitate casei”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Potrivit afirmaţiilor sale, efectul 3D poate fi obţinut prin aplicarea unui tapet pe oricare dintre pereţii unei camere, sau doar pe o porţiune. Tapetul poate fi, de asemenea, vopsit în orice nuanţă, permiţând asfel o creativitate ridicată celor care sunt în plin proces de amenajare al locuinţei.

„Tapetul 3D poate fi folosit în orice încăpere din locuinţă, dar trebuie ţinut cont de anumite reguli de ambientare. Astfel, pentru camere cu o suprafaţă mai mică, este recomandată folosirea unor culori deschise, calde, precum bejul, care oferă senzaţia de spaţiu şi de lumină. În ceea ce priveşte camerele mai mari, se pot folosi culori mai puternice”, a mai spus reprezentantul companiei.

Pe lângă tapetul 3D, specialistul Hornbach recomandă şi aplicarea de litere ce pot fi, de asemenea, vopsite şi care oferă o senzaţie tridimensională.

”Cu siguranţă că un perete decorat cu efect 3D nu va trece neobservat, iar avantajul acestui tip de amenajare este că nu necesită angajarea unui designer şi, mai mult, nu este nevoie de un tratament special în ceea ce priveşte întreţinerea pereţilor”, a adăugat Mugurel – Horia Rusu.

Pentru a promova noile produse lansate, Hornbach a amenajat, în luna septembrie, o zonă special dedicată tapetului şi literelor 3D în toate magazinele sale. De asemenea, cei care doresc să îşi reamenajeze casa în acest stil, pot primi sprijinul consultanţilor din magazin şi pot participa la demonstraţii detaliate.

Bulbii de lalele, preferaţii românilor
În ceea ce priveşte amenajarea exterioară, în luna septembrie clienţii Hornbach pot găsi într-o zonă special amenajată din magazine o expoziţie cu o mare varietate de bulbi şi detalii despre plantarea şi îngrijirea acestora.

”Bulbii de toamnă sunt preferaţi de clienţi datorită rezistenţei pe timp de iarnă. Pentru că nu trebuie să fie scoşi din pamânt, aceştia au nevoie de îngrijiri minime”, a menţionat Mugurel – Horia Rusu.

Potrivit Directorului General al Hornbach România, vânzările din această perioadă cresc, iar preferaţii clienţilor sunt bulbii de lalele. Pe lângă aceştia, cumpărătorii vor găsi în magazinele Hornbach bulbi de narcise, zambile, brânduşe, muscari, ghiocei, ceapă ornamentală, floarea paştelui, iris, crin de stepă, crin, piciorul cocoşului sau anemone. În zonele special amenajate din magazine care pot fi vizitate pe toată durata lunii septembrie, clienţii vor avea la dispoziţie şi alte produse necesare îngrijrii acestor plante ornamentale, precum instrumente de grădinărit, îngrăşăminte sau ghivece şi vor primi sfaturi legate de întreţinere.

Bulbii vor putea fi achiziţionaţi în pachete de la 3 până la 100 de bucăţi, sau chiar de 3 kg. Astfel, în magazinele Hornbach sunt disponibili peste 200 de soiuri de bulbi în cantităţi ce oferă posibilitatea cumpărării atât de către clienţii care vor să îi planteze în ghiveci, cât şi de cei care dispun de o grădină şi îi vor plata direct în sol.

”În general, cei mai mulţi clienţi care cumpără bulbi sunt cei care dispun de o curte şi vor să îşi amenajeze grădina cu flori. Însă există şi persoane care, deşi locuiesc într-un apartament, optează pentru plantarea în ghivece”, a încheiat reprezentantul Hornbach.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *