Imobiliare: Skanska a castigat 7 premii la CEE Real Estate Quality Awards

Nicklas Lindberg - Presedintele Skanska Comercial Development EuropeSkanska, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari internaționali, prezent pe piața din România cu prima sa clădire – Green Court Bucharest, domină renumita gală CEE Real Estate Quality Awards, câștigând nu mai puțin de 7 premii.

Premiile CEEQA sunt recunoscute ca fiind cele mai importante premii anuale din industrie pentru investiții si dezvoltări imobiliare comerciale în 18 țări din Europa.

În cadrul ediției din 2014 Skanska Comercial Development Europe și Skanska SA au primit 6 premii pentru: Company of the Year, Green Leadership Award, Developer of the Year, Construction Company of the Year, Real Green Building
of the Year și Real Green Developer of the Year. Cel de-al 7- lea premiu i-a fost acordat Dl Nicklas Lindberg (Președintele Skanska Comercial Development Europe) pentru Industry Professional of the Year.

Anul acesta Skanska Comercial Development Europe a primit premiul Real Green Developer of the Year și Real Green Building of the Year pentru a doua oară consecutiv.

“Aș dori să subliniez că niciuna dintre realizările noastre nu ar fi posibilă fără echipele noastre din întreaga lume, care muncesc din greu și respectă cele mai înalte standarde în dezvoltarea imobiliară. Suntem mândri în special de premiile care recunosc eforturile noastre pentru construcțiile verzi și sustenabile. Ne dorim de asemenea să contribuim la mediul urban prin crearea unor spații unde oamenii pot lucra, se pot întâlni și relaționa.”, declară Marcin Łapiński, Președinte al Skanska Property România.

Cu scopul de a recunoaște excelența în business și de a prezenta realizările și oportunitățile din domeniu, evenimentul CEEQA Awards este organizat în fiecare an, ajungând la cea de-a 11- a ediție.

Skanska este prezentă pe piața din România din anul 2011, dezvoltând primul său proiect – Green Court Bucharest, o clădire de birouri în zona Floreasca – Barbu Văcărescu. Green Court Bucharest va fi compus din 3 clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață închiriabilă de 52.000 mp. Fiecare clădire va avea 12 etaje la nivelul solului și 3 nivele subterane. Urmând standardele celorlalte clădiri dezvoltate de către Skanska în centrul și estul Europei, proiectul va fi certificat LEED Gold.

Skanska România
Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creșterii economice și stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Proiectele Skanska România oferă spații de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locații cheie care asigură atât succesul cât și satisfacția clienților și a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *