Inspire pregateste cea de-a 11-a editie BuzzCamp

imagine articolBuzzCamp, evenimentul bianual de business cu target young, ajunge la cea de-a 11-a editie. Companii de top, traineri specializati, speakeri motivationali si vedete vin sa comunice cu tineri pe teme de dezvoltare personala si orientare in cariera.

Este un eveniment de amploare, ajungand in cele mai mari centre universitare din Romania, care ofera companiilor oportunitatea de a interactiona cu cei mai buni tineri in cadrul conferintelor (unde sunt prezente cele mai apreciate vedete si speakeri motivationali), prin intermediul workshop-urilor cu public targetat, dar si prin sesiuni one-to-one in cadrul fotoliilor de consiliere.

Deosebirea pe care acest eveniment o aduce in piata consta in imbinarea dezvoltarii personale cu oportunitatile de cariera pentru a le oferi participantilor un tablou complet in ceea ce priveste viitorul lor.

Primavara aceasta s-au inceput pregatirile adaugand 4 orase noi in circuitul national desfasurat (Constanta, Oradea, Targu Mures, Bacau) si avandu-l ca ambasador de brand pe binecunoscutul actor – George Ivascu.

Urmeaza si alte noutati pe care le vom actualiza pe pagina evenimentului http://buzzcamp.ro/event/.

Afla mai multe detalii despre cum te putem ajuta sa recrutezi cei mai buni tineri si sa iti dezvolti imaginea de angajator in piata, contactandu-ne la info@inspiregroup.ro sau sales@inspiregroup.ro si la numarul de telefon 0371.407.126.

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, iar inscrierea si participarea la eveniment este gratuita.

Inspire Group este o agentie aflata intr-o continua dezvoltare, creativa si inspirationala, care ofera servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine si campanii de promovare customizate, dar si proiecte de print.

imagine articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *