JADE România organizează a 5-a ediție Business Cocktail din acest an

1492836_698063580228357_1576601613_n (1)Jade România are plăcerea de a vă invita luni, 24 martie la întâlnirea Business Cocktail cu Andrei Tudose ce va avea loc, ora 19:30, la 18 Lounge by Embassy.

Andrei Tudose este fondatorul asociației Delivering Life, ce are ca principal obiectiv livrarea fericirii.
Acesta a fost plecat 6 ani în Germania, timp în care a avut poziții de conducere în companii mari în domeniul IT. S-a întors în țară și și-a creat propria companie de IT. După o vreme, a conștientizat că nu asta își dorește să facă pentru restul vieții, așa că a fondat Evadează cu noi, a ieșit din business-ul pe IT și a fondat Asociația Delivering life. Business Cocktail oferă oportunitatea studenților și Junior Entrepreneurs de a interacționa cu antreprenori, lideri și manageri de succes, care devin adevărate modele pentru aceștia.

Proiectul se desfășoară prin sesiuni de networking într-un mediu restrâns pentru a elimina barierele şi pentru a eficientiza comunicarea dintre ambele părţi. Vor fi selectați 9 participanți în urma aplicațiilor, 6 Junior Entrepreneurs și 3 persoane din mediul studențesc.

Nu ratați acest eveniment și aplicați până sâmbătă, 22 martie, ora 23:59 pentru a afla calea către succes!

Aplică aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *