Laguna Residence inaugureaza un apartament pilot

La scurt timp de la preluarea Laguna Residence, grupul spaniol Gea 21 inaugureaza un apartament pilot complet amenajat in cadrul acestui ansamblu rezidential de lux, cei interesati putand programa deja o vizionare, asa cum se arata intr-un comunicat de presa. De asemenea, se pot viziona imagini pe pagina de facebook a proiectului.

Apartamentul pilot este situat la etajul 2 din cladirea D, iar terasa aferenta living-ului ofera o priveliste speciala cu deschidere catre Lacul Tei.

Vizitatorii se vor putea convinge de posibilitatile extraordinare de amenajare a spatiului pe care le confera compartimentarea spatioasa a apartamentelor din cadrul ansamblului Laguna Residence si, de asemenea, vor putea descoperi avantajele noilor optiuni de finisaje.

Astfel, s-a implementat un sistem centralizat de aer conditionat pentru fiecare apartament in locul sistemului initial cu splitere, parchetul triplu stratificat a fost inlocuit cu parchet masiv, iar pentru usile de interior s-a preferat varianta de usi masive in locul celor celulare.

Blocul D este unul dintre cele 5 blocuri ce insumeaza 140 de apartamente si care isi vor putea primi primii proprietari incepand cu finalul acestui an/primele luni ale anului urmator.

Laguna Residence este un ansamblu rezidential situat pe malului lacului Tei ce cuprinde un numar de 504 apartamente de lux dispuse in 18 cladiri amplasate intr-un sistem terasat de tip mediteranean care permite accesul la o priveliste deosebita din aproape orice apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *