New Meetup – 10.000 de euro pentru startup-ul tau

In urma adoptarii in data de 2 februarie 2011 a Ordonantei de Urgenta nr. 6/2011 referitoare la stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri, Guvernul Romaniei a publicat si Ghidul Solicitantului al programului.

Ordonanta de urgenta nr. 6/2011 vizeaza stimularea spiritului antreprenorial al tinerilor prin dezvoltarea unor noi politici publice necesare pentru relansarea economiei Romaniei, prin reducerea somajului si asigurarea unor conditii mai bune pentru participarea tinerilor la viata economica. Prevederile acesteia au in vedere necesitatea combaterii efectelor negative ale actualei crize economice si financiare, manifestate prin reducerea numarului operatorilor economici activi pe piata, lipsa resurselor financiare, inasprirea conditiilor de creditare, reducerea consumului, cresterea dificultatilor si a riscurilor pentru inceperea unei afaceri, in special pentru tineri, una dintre categoriile sociale cele mai defavorizate.

Cei care doresc sa afle cum pot accesa Programului pot participa pe data de 24 martie 2011, ora 18.30 la evenimentul tinut de Claudiu Jilba la Bucharest Hubb.

Programul a fost lansat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si este implementat de catre Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (A.I.P.P.I.M.M)

Din partea A.I.P.P.I.M.M. va participa Diana Metes, Consilier Personal Cabinet Presedinte.

Intalnirea va fi structurata in 2 parti : prezentarea programului si o sectiune de intrebari si raspunsuri, iar accesul se face pe baza achitarii unei taxe de participare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *