Paginile web AM POS DRU și AM POS CCE, integrate în site-ul Ministerului Fondurilor Europene

EuropeanPaginile web ale Autorităților de Management pentru Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) și pentru Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice (POS CCE) au fost integrate în site-ul Ministerului Fondurilor Europene, www.fonduri-ue.ro.

Astfel, acestea pot fi accesate din site-ul MFE sau la următoarele link-uri: www.fonduri-ue.ro/posdru, respectiv www.fonduri-ue.ro/poscce.

Beneficiarii proiectelor implementate în cadrul celor două programe vor găsi la link-urile menționate informații referitoare la legislația în vigoare, inclusiv instrucțiuni ale Autorităților de Management, proiecte de reglementări supuse consultării publice, exemple de bune practici, registre de plăți, dar și informații despre lansarea de noi cereri de proiecte.

Reamintim că de la data de 1 martie a.c., MFE a preluat activitatea și structurile Autorităților de Management pentru Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și pentru Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *