Patru idei de afaceri mici

Dacă doriți să renunțați la jobul de zi cu zi și să lucrați pe cont propriu sau dacă doar căutați o sursă suplimentară de venit, iată câteva idei de afaceri mici, care nu necesită investiții majore.

  1. Scriitor freelancer

Dacă vă place să scrieți, există numeroase site-uri care angajează freelanceri pentru diverse proiecte, de la scris articole pentru bloguri, publicații online, statusuri pentru canale de social media, descrieri de categorii de produse pentru magazine online, eBooks și multe altele. Nick Marshall Jerseys Începeți prin a realiza un portofoliu cu ce ați scris deja. Dacă nu sunteți mulțumiți de materialele respective, nu vă grăbiți, stați și scrieți până când veți fi convins că se ridică la potențialul maxim. oakley pas cher Puteți publica articolele respective pe un blog propriu sau pe o platformă de tipul Medium.com. AIR MAX 2016 Dacă stăpâniți îndeajuns de bine o limbă străină, luați în considerare și ideea de a scrie în limba respectivă. Vanderbilt Commodores air max homme pas cher Puteți obține proiecte pe care să lucrați prin agențiile locale, prin social media sau prin diversele businessuri online specializate pe așa ceva, care angajează scriitori freelancers și intermediază legătură cu companiile care au nevoie de conținut. nike air max 90 femme pas cher

  1. Fotograf imobiliar

Există numeroase site-uri agregatoare de anunțuri imobiliare unde sunt puse case și apartamente la închiriat sau vânzare, însă au poze de proastă calitate sau, mai rău de atât, nu au nici măcar o poză pentru a ilustra anunțul. Goedkoop Nike Air Max 2016 Dacă sunteți pasionat de fotografie, puteți lua legătura cu proprietarii sau cu agențiile și să le propuneți să realizați materialele pentru ei. Impactul vizual este foarte important în mediul online, câteva fotografii de calitate putând face o mare diferență în rapiditatea cu care se realizează tranzacțiile imobiliare. Nike kyrie 2 În plus pe lângă fotografii le puteți propune să realizați un tur virtual al casei, de 360 de grade. baskets Asics Pre Galaxy Pentru a începe, veți avea nevoie de: aparat foto, trepied, lumini, obiective de calitate (asta dacă nu le aveți deja) și un mijloc de deplasare la imobilele respective.

  1. Food truck

Un segment de piață care începe să prindă din ce în ce mai mult teren și la noi: food trucks, mici restaurante mobile prin care antreprenorii vând mâncare “de stradă”. asics gel stratus uomo Aici alegerile sunt la imaginația fiecăruia: de la produse tip fast food (burgers, hot dogs, cartofi prăjiți, sandvișuri) la diverse deserturi (clătite, înghețată, gogoși). Canotte Orlando Magic Există și baruri mobile, din care se vând cocktailuri, shoturi, cafea etc. Fjallraven Kanken Occasion Aceste rulote pot fi amplasate la festivalurile culturale locale sau în zonele cu clădiri de corporații. air max pas cher Echipament necesar: rulota, pentru a vă putea deplasa între spații (nu uitați să o personalizați, fie prin colantare, fie prin contractarea unui crew de graffiti), echipamentul pentru gătit, echipamentul frigorific (cei de la Maxigel au o experiență de aproape 20 de ani în acest domeniu și vă pot ajuta), contracte cu furnizori locali, de la care să cumpărați ingrediente proaspete și de calitate. Pentru inspirație, vă recomandăm să urmăriți filmul Chef, lansat anul trecut, care ilustrează perfect ideea de street food. Maglia Andre Drummond

  1. Blog culinar

Tot pe nișa legată de mâncare, sunt la mare căutare blogurile culinare, așadar, dacă aveți talent la gătit, luați în considerare să porniți un astfel de proiect. Costurile de start sunt mici, puteți lucra de acasă, aveți nevoie doar de un laptop sau PC, cameră foto digitală, eventual și video, și un domeniu propriu pe care să instalați blogul. Începeți prin a studia competiția, a vedea care sunt cele mai populare bloguri, ce rețete sunt mai căutate, care sunt cele mai mari minusuri ale celor care scriu pe această nișă (de exemplu: foarte mult conținut care nu este original sau este prost realizat, greu de urmărit din cauza designului încărcat al blogului etc). Memphis Grizzlies new balance 373 bleu orange Realizați un plan de conținut și promovare pentru blog, căutați ceva inedit cu care să veniți în plus față de celelalte bloguri. După ce veți avea o comunitate îndeajuns de mare, care vă va urmări activitatea, veți putea face bani din reclame, marketing afiliat, eBooks, diverse proiecte publicitare speciale etc. LSU Tigers Dacă nu sunteți pasionat de gătit, însă aveți numeroase alte pasiuni, porniți un blog pe nișa respectivă, indiferent de aceasta – cu siguranță există numeroși oameni care împărtășesc aceleași interese și care v-ar citi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *