Piata auto din Rusia: Forum International pentru tehnologiile si constructiile de masini

Primul Forum Internaţional „Tehnologiile Perspectivele industriei constructoare de maşini” s-a deschis astăzi la Jukovski (regiunea Moscova). Scopul lui principal este demonstrarea posibilităţilor industriei ruseşti constructoare de maşini, în primul rând a complexului militaro-industrial, atragerea de investiţii pentru modernizare şi dezvoltarea investiţională. La forum va participa premierul Vladimir Putin relateaza publicatia Vocea Rusiei.

Ca o avanpremieră a târgului, uzina „General Motors” din Sankt-Petersburg a anunţat ieri că a început să producă un nou model „Opel Astra” pentru piaţa din Rusia. Modelul va intra în concurenţă directă cu versiunea de LOGAN, una dintre cele mai populare maşini de pe piaţa rusească.

Până acum uzina „General Motors” a produs trei modele – „Chevrolet Cruze”, „Chevrolet Captiva” şi „Opel Antara”. Potrivit jurnalistilor de la Vocea Rusiei, noul model „Opel Astra” costă 570 de mii de ruble.

Noul automobil va participa la programul de stat de stimulare a vânzărilor de maşini de producţie autohtonă (corespondentul programului RABLA) – el poate fi cumpărat, predând maşina personală cu o vechime mai mare de 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *