Plaut Consulting a fost numit partener oficial QlikTech în România

PLAUT_logo_94Plaut Consulting Romania a încheiat un parteneriat oficial cu QlikTech, unul dintre principalii producători de aplicaţii personalizate de “Business Intelligence”, pentru a deveni distribuitor la nivel teritorial pentru România. Astfel, Plaut poate comercializa și gestiona licențele pentru platfoma de renume internațional QlikView Business Discovery atât direct, cât și prin rețeaua sa de reselleri.

Acest parteneriat îi permite companiei QlikTech să își consolideze și să își dezvolte prezența pe piața locală, în timp ce Plaut Consulting își extinde portofoliul deja puternic printr-o nouă soluție eficientă și interesantă care îi poate ajuta clienții să obțină o mai bună performanță de business.

„Pe măsură ce o companie se dezvoltă și devine din ce în ce mai complexă, generând cantități tot mai mari de date, succesul acesteia depinde de cât de bine poate stoca și proteja aceste date, dar și de modul în care le folosește și le analizează pentru a putea lua decizii informate de business”, a declarat Robert Novak, Managing Director Plaut Consulting Romania. „Un proces eficient de luare a deciziilor se bazează pe folosirea informației care trebuie în cel mai potrivit mod. În acest context, QlikView simplifică modul în care utilizatorii de business pot accesa și folosi informațiile. O soluție intuitivă și ușor de utilizat, QlikView creează asocieri automate care le permit utilizatorilor să caute eficient prin volume mari de date și să extragă informații relevante fără să fie îngrădiți de structurile greoaie ale instrumentelor tipice de analiză de date. Mai mult decât atât, QlikView încurajeză un tip natural și liber de analiză a datelor din aplicații, ajutând utilizatorii să ia decizii rapid și corect, un beneficiu semnificativ pe care ne bucurăm să-l putem oferi pieței din România.”

QlikView este o platformă completă de Business Discovery care generează analize complexe de business pentru o gamă largă de utilizatori, de la companii mici până la cele mai mari multinaționale.

QlikView a fost conceput pentru dezvoltarea aplicațiilor și extragerea de date, distribuția eficientă a informației și generarea de analize complexe atât pentru clienți individuali, cât și pentru utilizatorii de business. Platforma le oferă imediat utilizatorilor informațiile relevante de care aceștia au nevoie, iar profesioniștilor din domeniul IT le asigură infomațiile necesare administrării și gestionării unei organizații, permițându-le să optimizeze gradual modul în care pot folosi datele ca pe o resursă strategică într-un proces nou de luare a deciziilor.

QlikView folosește platforma Natural Analytics™ pentru a sprijini modul în care mintea umană procesează și caută în mod natural informațiile, dezvăluind date cheie și simplicând, în același timp, procesul de luare a deciziilor.

Plaut Consulting Romania, subsidiara locală a grupului austriac Plaut Consulting, își desfășoară activitatea sub această denumire de la începutul anului 2010, în urma unui proces internațional de schimbare a identității care a urmat fuziunii la nivel internațional cu compania Acctus. Compania oferă atât servicii de consultanță în IT și management, cât și soluții de optimizare a administrării proceselor de business pentru jucători de referință din industria locală de asigurări, industria petrolieră și alimentară.

În prezent, Plaut Consulting Romania colaborează cu o rețea de șase reselleri pentru a distribui platforma QlikView Business Discovery și analizează oportunități noi de dezvoltare a rețelei de reselleri.

Despre Plaut Consulting:
Plaut combină consultanța de business cu implementări IT orientate spre soluții. Datorită experienței acumulate atât în industrie, cât și în rezolvarea unor probleme specifice, compania dezvoltă și implementează soluții alături de clienții săi. Deși cerințele de lucru sunt complexe și vitale pentru funcționarea business-ului, Plaut dezvoltă și implementează cu succes soluții personalizate datorită competențelor și experienței sale, precum și datorită utilizării unor tehnologii de ultimă generație. Plaut dezvoltă concepte inteligente pentru obținerea unor rezultate clare. Compania a fost fondată în 1946, la Hanovra, de către Hans-Georg Plaut. Pornind de la metoda sa de calculare a costurilor marginaleși a costurilor directe, grupul de consultanță Plaut reprezintă, de peste 65 de ani, o referință pentru standardele managementului modern. Cu mai bine de 1.000 de proiecte finalizate, Plaut se numără printre cei mai de succes partenerii ai SAP de peste 25 de ani.

Plaut Consulting Group este prezent în Germania, Elveția, Austria și o serie de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, Cehia, Polonia și Rusia, și numără peste 250 de angajați. Din septembrie 2011, Plaut este membră a grupului msg system. Plaut Aktiengesellschaft este listată la Bursa din Frankfurt, în conformitate cu Standardele

Generale aplicate Piețelor Reglementate (PUT2; WKN A0LCDP; ISIN AT0000A02Z18).
www.plaut.com

credit foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *