Poliția Română și Bergenbier S.A. i-au premiat pe cei mai responsabili șoferi

prieteniPoliția Română i-a premiat pe cei mai responsabili șoferi din 5 orașe ale țării, într-o acțiune de educație rutieră desfășurată în parteneriat cu Bergenbier S.A.

Parte a campaniei Alege Viața — Prietenul la volan se cunoaște, acțiunea de educație rutieră și de încurajare a responsabilitații la volan desfășurată în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2013 în București, Ploiești, Constanța, Iași și Cluj, a fost prima de o asemenea amploare națională. Astfel, aproape 1000 de șoferi au fost testați în decursul a 3 ore în toate cele 5 orașe, cei mai mulți fiind premiați cu materiale promoționale din campanie, pentru comportamentul responsabil la volan.

‘Suntem foate mulțumiți de această acțiune comună și de rezultate. Am întâlnit mulți șoferi care au dat dovadă de un comportament responsabil la volan și am ținut să recompensăm simbolic acest lucru.’, a declarat domnul comisar-șef Lucian Diniță, Directorul Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției.

În paralel, Bergenbier S.A. a desfășurat în hypermarketurile Cora și Carrefour o promoție Bergenbier corelată cu acțiuni de încurajare a unui consum responsabil la volan. Participanții au testat ochelari speciali ce produc tulburări de vedere asociate consumului de alcool, au primit materiale informative din campania ‘Prietenul la volan se cunoaște’ și au fost premiați cu o doză de Bergenbier Fără Alcool. Mai multe informații puteți afla pe pagina de Facebook a campaniei: www.facebook.com/prietenlavolan.

Despre Bergenbier S.A.
Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piața românească, activând in România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producție la Ploiești iar echipa numără aproximativ 600 de angajați. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier — cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit — și Noroc precum și mărcile internaționale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialitățile belgiene Leffe și Hoegaarden.

Despre Molson Coors Brewing Company
Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piață, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon și Cobra în America de Nord, Europa și Asia. Sectoarele operaționale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit și Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrală și de Est prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord și este constant preocupata de gasirea de noi soluții pentru a-și reduce impactul negativ asupra societății. Pentru mai multe informații despre Molson Coors Brewing Company, vizitați website-ul companiei: www.molsoncoors.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *