Politia taiwaneza a arestat un barbat, apoi i-a daruit o bicicleta

Un barbat taiwanez a fost arestat un barbat pentru ca a furat o bicicleta, iar politistii intentionau sa-l puna sub acuzare. Dupa ce insa politia a decoperit ca barbatul era foarte sarac, acuzatiile nu au mai fost formulate, iar oamenii legii au decis sa-i doneze o bicicleta, relateaza CNN.
Potrivit politistilor din comitatul Chiayi, aflat in centrul Taiwanului, omul a furat bicicleta de la o scoala aflata in apropierea casei sale pentru a o ajuta pe fiica sa sa castige timp atunci cand facea drumul de la scoala vocationala, la spital. Fata trebuia sa mearga pe jos 10 km pentru a-l ingrijii la spital. Politistii relateaza ca initial omul i-a spus fiicei lui ca a cumparat bicicleta de la un second-hand. Ceva mai tarziu, fostul proprietar al bicicletei si-a recunoscut-o, a facut reclamatie, iar atat tatal cat si fiica au fost luati la politie.
Ofiterii de politie au descoperit ca omul traia intr-o saracie disperata, fara sa aiba acces la apa curenta sau electricitate, intr-un container marin, printre morminte. Ofiterii de politie din Chiyai nu au mai formulat nici o acuzatie impotriva batranului, ci au fauct cheta si au cumparat o bicicleta pentru fata.

Foto: clubhouse.microsoft.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *