Prima ediție a Automotive Forum România are loc pe 20-21 octombrie

reclamaMai mult de 100 de companii din România şi din Europa de Est vor participa la prima ediţie Automotive Forum România, cel mai mare eveniment de business dedicat exclusiv industriei automotive, programat pentru 20-21 octombrie 2014, la Timişoara.

Scopul evenimentului este de a facilita cooperarea şi dialogul direct dintre producătorii naţionali şi străini din industrie. Forumul din luna octombrie se adresează atât producătorilor de automobile şi componente, cât și prestatorilor de servicii conexe, destinate direct industriei auto.

Alături de companii din România, vor participa firme din Polonia, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria, Anglia. Vor fi prezenţi 300 de specialişti şi manageri, care vor lua parte la 4 conferinţe, 8 workshopuri, 2 sesiuni de întâlniri business to business și care vor analiza cele mai importante tendințe tehnologice, cu impact pe piața locală.

Importante organizaţii care reprezintă producătorii de componente auto, ca și specialiști în domeniu și marii producători de autoturisme au fost invitați să vorbească despre inovațiile industriei pentru anul 2015.

Reamintim faptul că industria auto românească are un impact major asupra economiei naționale, prin cele peste 600 de companii producătoare de componente și a urcat anul trecut cu 20%, la aproape 16 mld. euro, potrivit datelor Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM).

Inscrierile la eveniment se pot face pe site-ul dedicat Automotive Forum Romania: www.automotiveforumromania.ro.

reclama
cod bare link site AFR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *