Publicitatea online din State a atins valori record in primul trimestru din 2010

Valoarea pietei de publicitate pe internet in Statele Unite a atins, in primul trimestru din 2010, un nivel record de 5,9 miliarde de dolari americani, adica o crestere cu 7,5% fata de perioada similara a anului precedent, au anuntat Interactive Advertising Bureau si PricewaterhouseCoopers, citate de Media Week.

Cresterea este cea mai mare inregistrata vreodata pe acest segment in primul trimestru al unui an. 
David Silverman, partener la Pricewaterhouse Coopers Assurance, a spus: „Industria media – ca si economia in general – a trecut prin niste schimbari enorme anul trecut, iar nesiguranta in legatura cu recuperarea pietei este inca prezenta”.

„Cu toate acestea, intrand in 2010 cu venituri pe primul semestru atat de puternice este un semn foarte bun pentru sanatatea si vitalitatea industriei de media online, andprecum si pentru investitiile continue pe care le fac marketerii in publicitatea interactiva”. 

Randall Rothenberg, presedinte si director excutiv al IAB, a spus: „Aceasta crestere de la un an la celalalt reflecta increderea marketerilor in valoarea si eficienta publicitatii interactive”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *