Rabla 2013: Termenul de depunere a dosarelor pentru persoanele juridice a fost prelungit cu o luna

OLYMPUS DIGITAL CAMERATermenul de depunere a dosarelor pentru persoanele juridice și instituții publice care vor să obțină finanțare în cadrul Programului ‘Rabla’, a fost prelungit cu o lună, până la 31 octombrie 2013, a anunțat, marți, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

Până în prezent, AFM a înregistrat un număr de 1.170 de dosare depuse de către persoanele juridice și instituțiile publice, iar lista celor acceptate și respinse în program, este publicată pe site-ul instituției, la secțiunea aferentă programului.

Persoanele juridice și instituțiile publice respinse au posibilitatea de a depune un nou dosar de finanțare în vederea participării în program, până la data de 31 octombrie 2013, la sediul AFM.

Fondul pentru Mediu a emis, în sesiunea din 2013 a Programului ‘Rabla’, 20.000 de tichete, dintre care 17.000 pentru persoane fizice/juridice și 3.000 de tichete pentru instituțiile publice, iar cumularea eco-tichetului cu tichetul clasic este posibilă numai în cazul achiziționării unui autovehicul electric.

 

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *