„Rabla 2014”: Persoanele juridice si institutiile publice se pot inscrie in program pana pe 23 aprilie

1-costuri-masinaPersoanele juridice și instituțiile publice care vor să se înscrie în ‘Programul de stimulare a înnoirii parcului auto național 2014’ pot depune dosarele începând cu data de 23 aprilie, potrivit unui comunicat al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

‘Președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a dispus deschiderea sesiunii de depunere și validare a dosarelor pentru persoanele juridice și instituțiile publice din Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2014, începând cu data de 23 aprilie 2014’, se arată în comunicat.

Anul acesta, AFM a alocat un număr de 3.000 de tichete pentru persoane juridice și instituții publice.

Tichetele vor fi alocate electronic, în sistemul informatic gestionat de AFM.

‘Dosarele se vor depune la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, iar termenul limită de depunere a acestora este 1 septembrie 2014. Persoanele juridice și instituțiile publice interesate pot consulta Ghidul de finanțare publicat pe site-ul instituției noastre în care sunt prevăzute atât condițiile de eligibilitate, cât și documentația necesară pentru înscrierea în program’, se mai precizează în comunicat.

Lista persoanelor juridice și a instituțiilor publice, validate să participe în programul ‘Rabla 2014’, va fi publicată pe site-ul instituției (www.afm.ro).

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *