Record: Apple vrea sa vanda 70-80 MIL exemplare ale iPhone 6

Iphone 6 Apple si IOS 7Grupul informatic american Apple a cerut furnizorilor să-i livreze între 70 și 80 de milioane de exemplare din cea mai nouă versiune a smartphone-ului iPhone (iPhone 6) până la finele acestui an, cea mai mare producție inițială pentru un telefon iPhone, informează Wall Street Journal, citând surse, transmite Reuters.

Acest nivel fără precedent al comenzilor arată că Apple se pregătește pentru un nou record de vânzări cu iPhones 6, în condițiile în care, anul trecut, comenzile sale inițiale pentru modelele iPhone 5S și 5C au vizat 50 până la 60 de milioane de unități, susține WSJ.

Sursele citate de WSJ susțin că firmele Foxconn și Pegatron Corp au de gând să demareze luna viitoare producția de masă a modelului iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci, în timp ce Hon Hai Precision Industry Co ar urma să înceapă producția de masă a modelului cu ecranul de 5,5 inci, în luna septembrie.

Cele două modele de telefoane iPhone 6 ar urma să aibă ecrane mai mari decât panelurile de 4,0 inci, care echipează actualele modele iPhone 5S și 5C.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *