Restructurarea ANAF reprezintă o precondiţie pentru implementarea ‘Proiectului de modernizare a administraţiei fiscale’

anaf2Restructurarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) reprezintă o precondiţie pentru implementarea ‘Proiectului de modernizare a administraţiei fiscale’, pentru care s-a semnat un acord de împrumut cu Banca Mondială în valoare de 70 milioane de euro, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor Publice (MFP), remis joi AGERPRES.

‘Procesul de restructurare a ANAF este unul ireversibil şi are ca scop modernizarea şi eficientizarea instituţiei în vederea îmbunătăţirii capacităţii de colectare, dar şi a serviciilor oferite contribuabililor’, adaugă documentul menţionat.

În legătură cu unele informaţii din mass media, MFP precizează că ‘la protestul din localitatea Nădlag, precum şi la acţiunea de blocare a DN7 nu a participat niciun angajat al Fiscului’.

Potrivit MFP, ‘atât orchestrarea unor astfel de evenimente de către persoane care nu reprezintă sub nicio forma ANAF sau MFP, cât şi prezentarea deformată a realităţii cu scopul inducerii în eroare a publicului, sunt acţiuni care nu servesc interesului public’.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *