Rompetrol Romania angajeaza tineri profesionisti in Romania!

rompetrolCei peste 7.000 de angajati prezenti in 12 tari, fac din Grupul Rompetrol una din cele mai puternice companii din Romania si un important jucator in regiunea Marii Negre si Marii Mediterane.

Cu activitati in fiecare sector din domeniul petrolului si al gazelor, Rompetrol detine operatiuni majore in rafinare, petrochimie, retail, trading, explorare, productie si servicii industriale.

In Romania, Rompetrol detine cea mai performanta rafinarie din tara, Petromidia, situata in Constanta, Navodari. Pozitia strategica a rafinariei, pe tarmul Marii Negre, permite un tranzit rapid, pe cale maritima, de titei si produse petroliere. Astfel, Petromidia devine un nod regional important, iar Rompetrol unul din cei mai mari exportatori din tara.

DESPRE ECHIPA:

Incurajam dezvoltarea personala a angajatilor prin programe educationale si de dezvoltare sponsorizate de companie, precum si prin oportunitati de dezvoltare si activitati stimulante. Credem in respectul reciproc si suntem mandri de valoarea adaugata prin diversitatea ideilor noastre.

OPORTUNITATI CARIERAAICI

Lista posturilor disponibile:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *