Romtelecom și Cosmote devin Telekom Romania Communications/Mobile Communications

extremetech-tmo-simple-global-640x353Romtelecom și Cosmote și-a schimbat sâmbătă denumirile în Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications și vor fi reprezentate comercial prin intermediul brand-ului Telekom România, iar produsele și serviciile vor fi oferite sub brand-ul ‘T’.

Momentul lansării brand-ului Telekom România va fi marcat sâmbătă, începând cu ora 18.00, prin evenimente interactive, ce vor avea loc în București, Cluj, Iași și la Berlin.

Telekom își propune să devină furnizorul numărul 1 de servicii de telecomunicații și divertisment pe piața românească, a declarat vineri, cu ocazia lansării oficiale pe piața locală, Nikolai Beckers, CEO Telekom România Group, care a deținut funcția de CEO Romtelecom și Cosmote România începând din 1 aprilie 2013.

‘Ne dorim să devenim prima alegere ca brand de telecomunicații din România care te conectează la tehnologie, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Întrucât deține capabilități și puncte forte unice, Telekom devine o opțiune integrată fix-mobilă pe piața românească’, a afirmat Nikolai Beckers.

Începând de sâmbătă, 13 septembrie 2014, unul din doi români, care folosesc în prezent servicii Romtelecom sau Cosmote România vor deveni utilizatori ai Telekom România și cele două companii vor intra oficial în familia internațională Telekom.

sursa:AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *