Ryanair a lansat doua rute din Bucuresti-Londra, Bucuresti-Dublin

RyanairBoeing737-800Ryanair a lansat, marți, două noi rute din București spre Londra și Dublin, care vor transporta anual până la 150.000 de pasageri și vor susține 150 de locuri de muncă, potrivit șefului Departamentului comercial al companiei, Kate Sherry.

„Suntem aici să celebrăm două noi rute ale Ryanair, de la București la Londra (1 aprilie — n.r.) și Dublin, din 2 aprilie, adică 150.000 de noi pasageri Ryanair către București. Traficul companiei este estimat la 81,5 milioane de pasageri în 2014. Operăm 1.600 de rute în 30 de țări. Avem 65 de baze în peste 180 de aeroporturi. Suntem linia aeriană cea mai mare și mai ieftină din Europa, suntem numărul 1 la serviciile pentru pasageri. Cel mai aproape competitor este easyJet, care transportă anual în jur de 64 milioane de pasageri. Media prețurilor la Ryanair este de 48 de euro pentru charter, cele mai apropiate fiind prețurile easyJet, dar la o distanță destul de mare”, a declarat, marți, Kate Sherry, într-o conferință de presă, pe Aeroportul Otopeni.

Zborul inaugural către Londra Stansted a avut loc marți, cu 182 de pasageri la bordul avionului, iar cel spre Dublin este programat pentru miercuri, 2 aprilie.

Cursele spre Londra vor fi operate zilnic, în timp ce spre Dublin sunt programate patru zboruri pe săptămână — luni, miercuri, vineri și duminică.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *