SAP Business One gestionează afaceri de 150 milioane de euro pentru IMM-urile din România

SAPSAP Business One, soluția ERP dedicată IMM-urilor a germanilor de la SAP, a urcat în topul preferințelor subsidiarelor locale și companiilor medii românești.

Cu un pachet de localizare pentru legislația de aici, preturi competitive față de ERP-urile românești și peste 500.000 de utilizatori ca referință, echipa care furnizează soluția in România își propune să devină principala opțiune pentru un IMM aflat în achiziția unui ERP, in următorii trei ani.

“În acest moment, un astfel de instrument de management poate face diferența între o companie și competitorii săi, aducând o amortizare a investiției în maxim 12 luni. IMM-urile din România obțin astfel nu doar un ERP, ci și bunele practici și experiența internațională pe care le pune la dispoziția lor SAP Business One, o soluție integrată, pregătită să ducă afacerile unei companii la un nivel superior de performanță. Prețul bun, flexibilitatea platformei Business One și serviciile de implementare și suport prompte și competente fac implementarea acestei soluții o investiție cu efect imediat, pentru IMM-uri și start-up-uri.” afirma Irina Oprea, unul dintre fondatorii System Innovation România.

Astăzi, SAP Business One este utilizat in diverse industrii in România, in companii precum AFI Cotroceni, Fluorocarbon, Tech-Con Industry, Bauer, Baker Tilly Klitou, Faist Mekatronic etc. Compania care a dezvoltat Pachetul de Localizare pentru România, vorbește despre nevoia IMM-urilor locale de a incorpora know-how-ul unor sisteme internaționale, ținând cont de realitățile locale. Înlăturarea barierelor de utilizare în activitățile contabile și alinierea la prevederile legislative locale, a fost momentul când tot mai multe companii au ales SAP Business One pentru a-și integra operațiunile, managementul și contabilitatea in același sistem informatic:

„SAP Business One a fost instrumentul care a reușit să organizeze procesele interne ale companiei noastre, într-un moment în care volumul activităților depășea pragul de sustenabilitate posibil cu aplicațiile informatice de la acel moment. Accesul in timp real la informație, funcțiile de optimizare a fluxurilor interne de documente și îmbinarea în mod natural a perspectivei financiar-contabile cu cea managerială și operațională au fost principalele beneficii pe care ni le-am dorit când am ales aceasta soluție ERP. Acum, la doi ani după implementare, am obținut pe lângă acestea și rezolvarea problemelor de consolidare a datelor din mai multe puncte de lucru precum și o baza de raportare analitică ce permite luarea de decizii manageriale in timp util.” constată după doi ani de exploatare a sistemului Bogdan Recacevschi, IT Manager Tech-Con Industry, una dintre companiile din România care a implementat SAP Business One la nivel de grup.

SAP Business One include instrumente de administrare a tuturor activităților companiei: vânzări și gestionarea relației cu clienții, managementul proceselor financiare și operaționale, analiză și raportare.

Aplicația este proiectata pentru a automatiza și accelera fluxurile interne ale unei companii și acoperă o gamă largă de industrii din toate ariile: distribuție, producție, servicii. Companii cu nume sonor au ales sa folosească la nivel internațional SAP Business One: L’Oreal, Phillips, Velux, Bauer, Siemens.

System Innovation România (www.sysinconsult.ro), a fost înființată în 2008 ca subsidiară a System Innovation Consult A/S Denmark pentru a oferi în România servicii de implementare și suport tehnic pentru SAP Business One. Astăzi furnizează IMM-urilor din România, dar și din Europa, Orientul Mijlociu și Asia-Pacific soluții bazate pe sistemul SAP Business One, soluții pentru care oferă servicii de implementare, localizare, dezvoltare și suport tehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *